Reviews

3,0
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
ik trof een soort schuurtje in een achtertuin. Er was niemand aanwezig en er weer niet gereageerd op bellen en kloppen. Dit ondanks het doet dat ik diverse reminders kreeg mbt de afspraak, waaronder een die vermeldde dat annuleren vanaf 24 uur van te voren niet mogelijk was. Erg vervelend en frustrerend, temeer daar er ook geen contactgegevens vermeld stonden.
Margreet
één maand geleden
Ik stond voor een dichte deur en heb toen meerdere keren geprobeerd telefonisch, via Facebook en via WhatsApp contact te krijgen. Op geen enkel berichtje of telefoontje is gereageerd.
Anoniem
één maand geleden
Ik ben super tevreden! Goed geholpen en erg fijn! Mooi resultaat.
ivna
10 maanden geleden
Je word super vriendelijk ontvangen en proffessioneel geholpen. De behandeling werd duidelijk gezegd wat er gedaan word erg fijn en ontspannend, Verder is het wel wat kleine ruimte. Super blij met de behandeling en super mnooi geworden.
Mary
één jaar geleden
Hallo, Ik had hier een afspraak op dinsdag 26 augustus om 15;45. Ik kwam binnen lopen en mevrouw zegt dat ze een hernia heeft en gelijk naar huis gaat naar de klant die ze aan het behandelen was. Ze zegt heel gewoontjes jaa ik stuur je straks wel een appje ( die ik eindstand niet heb gekregen ) ik vind dit niet kunnen afspraken zijn afspraken. En hoe dit is afgezegt kan niet ik kwam ook nog eens van ver af. Mvg, Zoi
Zoi
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

BB Beautybar
Velperweg 31
6824BD Arnhem

Wil je je weer helemaal op en top vrouw voelen met mooie wimpers en glanzende nagels? Boek een afspraak bij Brenda van BB Beautybar. Brenda verlengt graag je wimpers zodat jij een onweerstaanbare oogopslag krijgt. Zien je handen er niet uit zoals je graag zou willen? Ook hier weet Brenda raad mee en ze verzorgt je nagels tot in de puntjes.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
12:0019:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:3017:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt