Reviews

4,2
112 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Goede service, alleen één acrylnagel brak onderweg naar huis al af, iets te dun opgezet. Gelukkig kon ik het thuis repareren met m'n eigen setje. Verder mooie nagels, sommigen waren een beetje scheef maar ook dat was zelf prima bij te veilen.
Anoniem
8 dagen geleden
Bezoek, eerste keer was heel goed, medewerker had toen heel goede service verleend, daarom had ik voor de tweede keer geboekt. Laatste bezoek vond ik minder, medewerker vroeg of ik dit of dat wilde, dat vond ik erg irritant. Ik vind als ik mijn haar laat verven, dan hoor ik de behandeling te krijgen wat inclusief de prijs is en niet dat er steeds aan mij gevraagd wordt wat ik wil.
Meena Balbahadoer
9 dagen geleden
Anoniem
11 dagen geleden
Zoals altijd: TOP!!!
Marieke Bon
17 dagen geleden
Vanmiddag balayage laten doen, super lief geholpen, zijn zelfs langer gebleven voor mij. Erg blij met mijn haar!
Anoniem
17 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

BeauLounge
Thomsonlaan 79
2565HZ Den Haag

Voor alle actuele haartrends en gezichts/of lichaamsbehandelingen zit je goed bij Beaulounge. Het enthousiaste en vakkundige team gaat samen met jou op zoek naar een coupe of kleur die het beste bij je past. Ze geloven dat je ware schoonheid wordt gecreëerd door geluk, blijdschap en zelfvertrouwen. Het is dé plek om even te ontspannen en te genieten. Je kan er ook terecht voor wimperextensions en een nagelbehandeling en ze zijn gespecialiseerd in nail art design. In de kapsalon werken ze met KIS en Orifludo en bij de schoonheidsbehandelingen met producten van Thalloderma.

Maandag
12:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt