Reviews

4,6
237 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Professionals pur sang! In de wereld van wimperextensions zijn er helaas heel veel cowboys actief dus het is een verademing om geholpen te worden door professionals met gedegen advies en ervaring! Ik wil niets anders meer!
De Leeuw
5 dagen geleden
Erg tevreden met het resultaat. Ik heb mijn wenkbrauwen laten harsen en verven met henna. Er werd 'opdrooghars' hars gebruikt en van tevoren een olie aangebracht, hierdoor vond ik het harsen minder pijnlijk dan met strips. Met de vorm ben ik heel blij! Ook in de kleur werd ik geadviseerd, als leek weet ik natuurlijk niet wat mij het beste staat.Voor nu ben ik benieuwd hoe lang de kleur blijft zitten, als deze moet worden bijgewerkt zal ik dat ook weer hier laten doen. Het enige minpunt was dat de afspraak iets later begon, maar ik had de tijd en het was aan het einde van de dag, dan kan dat gebeuren.
Dorit
8 dagen geleden
Fleur
9 dagen geleden
Ter
9 dagen geleden
G.
12 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauté Naturelle
Herengracht 14 a
2511EH Den Haag

Op de Herengracht vind je beautysalon Beauté Naturelle. Bij deze salon willen ze graag jouw natuurlijke schoonheid naar buiten brengen, daarom worden alle behandelingen naar persoonlijke wens en behoefte aangepast. Tijdens de treatment wordt er voornamelijk met natuurlijke en biologische producten gewerkt. Deze zijn parfum-vrij en vrij van siliconen, parabenen, mineralen en oliën. In de salon staat duurzaamheid centraal wat zich uit in duurzame relaties, producten en ervaringen. Je kunt hier terecht voor veel verschillende beautybehandelingen. Er lopen meerdere specialisten rond zodat het maximale uit jouw beauty kan worden gehaald.

Maandag
12:0021:00
Dinsdag
11:0021:00
Woensdag
11:0019:00
Donderdag
11:0021:00
Vrijdag
12:0021:00
Zaterdag
11:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt