Beautifying

4,6
5 reviews
C. Evertsenstaat 141, Hilversum
Thuissalon

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,6
5 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Lieve Manon, Je hebt mijn wimpers gelift/ geverfd. Ik kende deze methode niet en je nam mij stapsgewijs mee in de behandeling. Erg fijn en professioneel. Je bent secuur en toch gezellig. Het resultaat is mooi en subtiel netjes. Ondanks mij wimpermaat S 🤭 Tot snel weer ziens!
Wat een schatje is die Manon. Ze heeft me heel erg fijn geholpen en ik ben met het resultaat heel erg blij. Ik heb best wel moeilijke dunne wimpers maar Manon heeft ze omgetoverd tot prachtige volle exemplaren. Ik had niet verwacht dat het zo mooi kon worden. Ik ben heel erg tevreden.
Ik heb afgelopen Zaterdag mijn wenkbrauwen laten epileren bij Manon.Ik heb me vanaf het begin erg op mijn gemak gevoeld en ben erg blij met het resultaat!
Manon is een super aardige meid met vlotte babbel en heeft mij voorzien van prachtige henna brows. Voor mij was dit de eerste keer, maar ik kom zeker terug. Het resultaat is prachtig! Ook super fijn dat je in de straat (gratis) kunt parkeren. Tot snel, Manon!
Wat is Manon toch precies en secuur. Zij neemt de tijd voor je en luistert naar jouw wensen. Ik ben een tevreden klant en kom zeker vaker terug!

Ontmoet het team

Manon

Behandelingen

Gezicht

Portfolio

Voorzieningen

Product
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid
Talen
Engels
Nederlands

Over

Beautifying
C. Evertsenstaat 141
Hilversum

In Hilversum vind je Beautifying. In deze schoonheidssalon kun je terecht voor onder andere wimperlifting, het modelleren van je wenkbrauwen en verven van je wimpers en wenkbrauwen. In de salon staan persoonlijke aandacht, professionaliteit en een perfect eindresultaat centraal. Daarnaast wordt er alleen gewerkt met diervriendelijke producten. In de salon hangt een gezellige huiselijke sfeer waardoor je je helemaal op je gemak voelt.

Goed om te weten: de salon bevindt zich vlakbij een bushalte en je kunt er gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
12:0017:00
ZoZondag
12:0016:00
Producten gebruikt in deze salon
PerfectEyeLash

Schoonheidssalons in de buurt