Reviews

4,4
34 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Fijne gezichtsbehandeling gehad. Ik kom hier nog eens terug.
Yasmin
3 maanden geleden
Ik werd hartelijk ontvangen, het voelde meteen aan alsof je bij een vriendin op bezoek bent. De pedicure was goed, mijn eelt is verwijderd en teennagels zien er nu heel netjes uit. Prima voor een basispedicure!
Stephanie
4 maanden geleden
I received a full facial treatment. Treatment was great, personal and honest. Impresssed by skills and thorough skintreatment (meaning she really took care of all impurities: sometimes painful but necessary!). Good advice on follow-up.
Anoniem
6 maanden geleden
Gezelige salon, waar je je snel op je gemak voelt. De behandeling was fijn en het resultaat nog beter.
Sabina
6 maanden geleden
Anoniem
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty Bar - Rotterdam
Schiedamsedijk 84 -A
3011EN Rotterdam

Tussen de Coolsingel en de Erasmusbrug vind je de Beauty Bar. Maytrie maakt in haar salon gebruik van de producten van Babor. Deze zijn niet getest op dieren en zo natuurlijk mogelijk. Ze willen dat jij helemaal tevreden bent met het resultaat en geven daarom tijdens en na de behandeling advies hoe jij optimale resultaten krijgt met je huid, nagels en/of lichaam. Het is een typische Rotterdamse no-nonsense salon waar kwaliteit, ontspanning en resultaat de speerpunten zijn. Boek hier een gezichtsbehandeling, massage, bodywrap of laat je handen en voeten lekker verzorgen. Alles kan en mag.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
18:0021:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt