Beauty by Esmay

't Hofke 137, 5641AK Eindhoven
4,6
19 reviews
't Hofke 137, 5641AK Eindhoven
Dalurenkorting

Reviews

4,6
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
De behandeling (harsen) was goed, snel, prettig. Goede parkeergelegenheid nabij.
Ellen
één maand geleden
Ik ontdekte de salon op treatwell en ik heb er voor gekozen omdat het voor mij in de buurt lag. Niets vermoedend ben ik er naartoe gegaan. Het was voor mij de eerste keer om mijn nagels te laten doen. Ik ben daar erg vriendelijk ontvangen en heb goeie uitleg gekregen over de behandeling en ze hielp mij met het maken van de juiste keuze kleur nagellak. Ik heb een paar uur later meteen een volgend afspraak gemaakt en die afspraak verliep ook uitstekend. Ik ga daar zeker vaker naartoe en ik beveel die iedereen aan. Ik ben daar ook niets vermoedend naartoe gegaan en ontzettend tevreden daar de deur uit gegaan.
Vianne
één maand geleden
Helaas heb ik 25 minuten moeten wachten en liep de afspraak erg uit. Wel een verontschuldiging gehad maar vond het wel extreem lang. Voor de rest was het prima!
Anoniem
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Houniet
4 maanden geleden
Diana
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty by Esmay
't Hofke 137
5641AK Eindhoven

In een aparte ruimte van Kapsalon Thera van der Heijden zit schoonheidssalon Beauty by Esmay gevestigd. Zij ontvangt je in een fijne sfeer en gezellige entourage en deelt graag haar passie voor schoonheid met jou. Naast de reguliere behandelingen biedt zij ook een speciale behandeling aan voor jongeren vanaf dertien jaar waarbij de mee-eters grondig worden aangepakt. Ze werkt met producten van Extenso. Deze zijn op basis van plantaardige oliën, bijenwas en seabutter. Vrij van parabenen en dierproefvrij.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:3017:30
Woensdag
08:3017:30
Donderdag
08:3020:00
Vrijdag
08:3017:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt