Scheglaan 12, Zoetermeer
Morgen open: 09:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,6
12 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne behandeling en hele mooie wenkbrauwen .
Toon reactie salon...
Gezellige salon!
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Angela
Schoonheidsspecialiste en Masseur

Over

Ik ben Angela, mijn missie is mensen weer te laten stralen van binnenuit! Leven vanuit je kracht! Is mijn levensvisie. De traditionele Chinese geneeswijze is op mijn pad gekomen toen ik op zoek was naar mezelf, mijn eigen ik. Gevolg is dat ik het eerst toegepast heb op mijn persoonlijk leven. Toen in korte tijd, binnen 2 maanden er duidelijk verbetering kwam in mijn gezondheid, ben ik mij verder gaan verdiepen….ik zeg altijd ‘in Chinese geneeswijzen raak je nooit uitgeleerd’ want het is immers een 2000 jaar oude gezondheidsleer wat nog steeds verder wordt ontwikkeld. De Chinese geneeswijzen kunnen voor lichamelijke klachten ingezet worden maar ook mentale klachten, er wordt gekeken naar iemand als één geheel, want lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit noemt men ook wel de holistische visie binnen de geneeskunde. Verder….vreselijk nieuwsgierig en geïnteresseerd in mensen, en altijd bezig om iets nieuws te leren in de vorm van opleidingen en cursussen met de Chinese geneeswijzen als rode draad.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Manja
Eigenaresse

Over

Mijn naam is Manja Wunderink en ik heb een missie. “Life is not about what happened to you. Life is all about how you choose to respond.” Leefstijl, Business, Huid & Hormonen Als Hormoon Factor Trainer, Leefstijl coach, NLP coach, Life Coach zou ik je van alles kunnen vertellen over hoe het leven en je lijf (of eigenlijk de participatie met elkaar) samen en/of tegenwerken en hoe je het zou kunnen aanpakken. Mijn voorkeur gaat er echter naar uit om het je vooral te leren begrijpen. Zonder daarbij de coachende rol in te zetten. Want de allerbeste coach die je ooit in je leven gaat tegenkomen ken je allang. Dat ben je namelijk zelf. Simple as that. In 2017 ben ik Ondernemer van het jaar geworden in de categorie “Beauty, Health & Personal care.”

Behandelingen

Massage
Gezicht
Bianca
Huidspecialiste

Over

Mijn naam is Bianca. Mijn passie is jou laten stralen met een prachtige huid. Ik houd mij bezig met alle huidverbeterende behandelingen binnen de SkinFit Kliniek. Dit houdt in dat we, na een uitgebreid consult, gaan kijken welke behandeling en/of kuur het beste past bij jouw wensen en verwachtingen. Denk daarbij aan het o.a. toepassen van mesotherapie, microneedling, peelings en fibroblast behandelingen waarin zeker ook ontspanning en een mooie beleving centraal staan. Als SkinF!t coach bekijken we samen wat het beste bij jou past. In de Meet & Treat behandeling stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. Niet alleen voor je huid maar zeker ook voor je hele lijf. Ik hoop snel kennis met je te mogen maken!

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden
Bonita
Brow & Lash Specialist

Over

Mijn naam is Bonita en ik woon in Zoetermeer. Beauty staat op mijn lijf geschreven. Wat vind ik het leuk om daarmee bezig te zijn en alles over Beauty te weten. Ik vind het ontzettend leuk dat ik nu ook de Brow & Lash specialist ben binnen de Beauty Club en ik volg nog regelmatig expertise trainingen. Binnen de Beauty Club verzorg ik daarnaast ook een stukje van de marketing, deel ik graag mijn beauty kennis via social media en ben ik de linker en rechter hand van Manja. Manja ziet er toch ineens een stuk ontspannender uit. We vinden het leuk om samen te sparren en nieuwe dingen te bedenken voor de clienten van de Beauty Club Nederland. Daarnaast mag ik maar al te graag zelf in de behandelstoel liggen om alles ook zelf te ervaren wat er allemaal mogelijk is. De Beauty Club Nederland is echt een fijne community.

Behandelingen

Gezicht
Laura
SkinExpert

Over

Mijn naam is Laura en woon in Delfgauw. In het dagelijks leven ben ik vooral bezig met uiterlijke verzorging. Mijn passie zijn de wenkbrauwen, het creëren van mooi gevormde wenkbrauwen doormiddel van epileren/harsen en verven van de wenkbrauwen. Wenkbrauwen zijn erg belangrijk in het gezicht. Ze geven je namelijk karakter en helpen ons gevoelens uit te drukken. Ook help ik je bij het verwijderen van ongewenste haartjes in het gezicht of op het lichaam doormiddel van hars of wax. Daarnaast vind ik het interessant om bezig te zijn met de huid. Wat is de conditie van de huid? Welke producten kan ik het beste gebruiken en hoe zorg ik ervoor dat mijn huid er stralend uit blijft zien. Een ontspanningsmoment voor jezelf? Dat kan! Ik geef ook erg graag klassieke en uitgebreide gelaat en lichaamsmassages.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verplicht voor personeel
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Afstand houden tussen klanten verplicht
Luchtfilter in gebruik
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten

Over

Beauty Club Nederland
Scheglaan 12
Zoetermeer

Bij Beauty Club Nederland in Zoetermeer zien ze hun klanten graag in een huid die ze beter past. Niet alleen je huid wordt behandelt, ook kijkt de therapeut naar je leefstijl die van invloed kan zijn op de conditie van je huid. De kliniek staat voor professionaliteit, perfecte prijs/kwaliteit verhouding en hygiëne

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Haltes Groendalseweg en Blauw-Roodlaan

Het team: De kliniek heeft al ruim 25 jaar ervaring

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Industrieel en vintage. Je krijgt direct een huiskamergevoel.
  • Gespecialiseerd in: Huidverbetering, (Brazilian)Wax, Brow Bar
  • Merken: eKSeption, Puurr, Loveli, Bellabaci, Perfect Health suppletie, Vitakruid suppletie.
  • Extra’s: Leefstijl programma’s op gebied van voeding, beweging, hormonen.
MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt