Beautybar Groningen

Meeuwerderweg 104b, Groningen

Beautybar Groningen heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Bare and Beautiful

2339 reviews
Nieuweweg 50, 9711TH Groningen

Beautify Me by B

158 reviews
Herestraat 113 - unit 0.6, 9711 LG Groningen, Netherlands

Nails it iss

441 reviews
Carolieweg 27, Groningen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

3,0
21 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
1 week geleden voor het eerst een afspraak, toen ik aankwam bleek dat het afbellen niet goed was gegaan en dat ik dus niet terecht kon, vervolgens nieuwe afspraak gemaakt die ook afgezegd werd, vervolgens na whatsappcontact een afspraak gemaakt voor vandaag, waarna ik een halfuur voor een dichte deur stond terwijl ze niet bereikbaar was... Vierde afspraak maken hoeft van mij niet meer na maar liefst 2x voor een dichte deur te staan
Ik heb via treatwell geboekt maar stond voor een dichte deur. Telefoonnummer bij de boeking gebeld, nummer bleek uit de lucht te zijn. Het nummer op het raam van de salon gebeld, geen gehoor. Op de deur stonden de openingstijden maar die kloppen niet. Ook gemeld bij treatwell zelf. Jammer, ben hier pas komen wonen en was opzoek naar een nagelstyliste voor elke 3 weken.
Ik stond voor een dichte deur ondanks mijn reservering via treatwell. Mevrouw gebeld. Ze was super onbeschoft tegen mij en vond dat het mijn eigen schuld was dat ik niet had gezien dat er bij medewerkers geen naam stond. Ze vond het te warm om te werken. Ze was echt heel gemeen en grof en opgefokt. Ik heb mevrouw geadviseerd geen treatwell meer te gebruiken want schijnbaar weer ze niet hoe dit werkt en neemt haar verantwoordelijkheid er ook niet voor.
Kort na inplannen gebeld door de medewerkster met de vraag of ik wat later kon komen. Prima. Bij aankomst bleek dat de behandeling niet op het latere tijdstip door kon gaan omdat een collega niet was komen opdagen. Er werd even leuk verteld of ik de pedicure-behandelingen van twee andere klanten af wilde wachten. Ik had een betere review achtergelaten als ik hier tijdens het telefoontje netjes over was geinformeerd. Dan had ik de afspraak zelf af kunnen zeggen.
Rianne is heel erg vriendelijk en toegewijde nagelstyliste. Ze is erg gastvrij en klantvriendelijk. We komen zeker terug Rianne met 🤩🤩sterretjes glitters en een bubbel;-) Groetjes A&A
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Beautybar Groningen
Meeuwerderweg 104b
Groningen

Bij schoonheidssalon Beautybar Groningen gelegen aan de Meeuwderweg ben je aan het juiste adres voor gellak, acryl- en gelnagels en de zonnebank. Een uitgebreid aanbod waardoor je niet meer verder hoeft te zoeken.

Eigenaresse Rianne luistert goed naar je persoonlijke wensen zodat jij de ervaring krijgt die je verdient. Voor Rianne staat hygiëne hoog in het vaandel. Daarnaast hangt er in de salon een klantvriendelijke en gezellige sfeer. Rianne vindt het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, je kan van het team dan ook een warm welkom verwachten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
11:0021:00
WoWoensdag
11:0021:00
DoDonderdag
11:0018:30
VrVrijdag
11:0018:30
ZaZaterdag
11:0018:00
ZoZondag
Gesloten