Beautybless

Dunantstraat 30, 2713VA Zoetermeer
5,0
6 reviews
Dunantstraat 30, 2713VA Zoetermeer

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

5,0
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Top ervaring!
Chester Fijman
7 uur geleden
Hele goede behandeling met fijne Hannah producten en een goede service!! Echt een aanrader!
Ilse Spoelstra
één dag geleden
Voor het eerst kennisgemaakt met Hannah producten. Het voelde gelijk goed, geen allergische reactie, ik schrijf dit omdat ik een gevoelige huid heb. Het resultaat is enorm, het geeft mijn huid een geweldige boost. Huidcoach Ildikó is een gedreven typje die haar vak verstaat. De behandelingen die ze geeft zijn heerlijk, fijn en ontspannen.
José Rátkai
één dag geleden
Een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling gekregen. Mijn gezicht voelt weer zacht en fijn aan. Ga het zeker regelmatig herhalen.
Linda
één dag geleden
Eerst wordt er een huidanalyse gemaakt. Alles wordt elke keer zorgvuldig genoteerd. De eigenaresse heeft heel veel verstand van alle producten. Ik heb zeer goede adviezen gekregen wat precies te gebruiken en wanneer. Ik merk het verschil meteen aan mijn huid als ik weer geweest ben.
Danielle
één dag geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautybless
Dunantstraat 30
2713VA Zoetermeer

Schoonheidssalon Beautybless in Zoetermeer is dé perfect plek voor beauty treatments en huidverbetering. Je kunt bij de salon terecht voor onder andere professionele facials (met producten van hannah), wimperlifting, het verven van je wenkbrauwen, microblading en harsen.

Bij een gezichtsbehandeling wordt er eerst een huidmeting uitgevoerd. Er wordt gekeken naar het vochtgehalte, vetgehalte en de pH-waarde. Daarna wordt er speciaal voor jou een behandelplan opgesteld. Dus je krijgt altijd een behandeling die afgestemd is op de behoeftes je huid. In de salon heerst een ontspannen sfeer, waardoor je even kunt wegdromen tijdens de behandeling!

Goed om te weten: je kunt gratis parkeren voor de deur.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
19:0021:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt