Dunantstraat 30, Zoetermeer, 2713VA

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Ons werk

Reviews

5,0
285 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Altijd een verwen momentje voor je zelf. Ildiko is een ervaren lieve vrouw!!
Voor het eerst heb ik een bindweefsel massage gehad en dat kan ik iedereen aanraden. De gehele behandeling was heel fijn en helemaal op mij afgestemd met veel tips en advies. Ik ga zeker snel weer een afspraak maken!
Altijd een feestje bij Ildico! Professioneel en aardig! Voel me altijd een stuk jonger als ik er vandaan kom 😁👍
Ildikó heeft veel kennis en werkt heel precies! Echt een perfectionist in haar vak!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ildikó
Specialist hannah Huidcoach
5.0
199 reviews

Over

Ildikó van Bochoven, eigenaresse van Beautybless te Zoetermeer. Wat heeft Beautybless allemaal te bieden? Voornamelijk geef ik gezichtsbehandelingen. Ik werk met het merk hannah. Waarom werk ik met dit product? De doelstelling van hannah is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat. Je wordt met empathie behandeld met huidverbetering als doel. De hannah producten worden speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Ik meet altijd voor de behandeling de huid op met de Skin Analyzer, namelijk het vocht, vetgehalte en de PH-waarde. Aan de hand van de waardes weet ik precies wat er goed is voor jouw huid. Het is heel motiverend als je de waardes ziet verbeteren. Daarnaast geef ik ook de hannah bindweefselmassage, the new botox. Het resultaat van zo'n bindweefselmassage? Alles wat we willen. Een jeugdige glow door de verbeterde doorbloeding, een 'lift' door het toegenomen volume, vermindering van rimpels, lijntjes en kraaienpootjes. Ook een hele mooie behandeling als je last hebt van onzuiverheden en acne, de blokkades onder de huid worden weg gemasseerd. Beautybless biedt ook de perfect brow behandelingen, dit kan zowel permanent of met verf 'henna' behandeld worden. Wil je geïnformeerd worden over de behandelingen of heb je andere vragen? Neem dan contact op! info@beautybless.nl    www.beautybless.nl 06-39216235

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Ildikó

Vakkundig29
Deskundig24
Professioneel22
Ervaren16

Over

Beautybless
Dunantstraat 30
2713VA Zoetermeer

Schoonheidssalon Beautybless in Zoetermeer is dé perfect plek voor beauty treatments en huidverbetering. Je kunt bij de salon terecht voor onder andere professionele facials (met producten van hannah), bindweefselmassages, permanent make-up, het verven van de wenkbrauwen en harsen.

Bij een gezichtsbehandeling wordt er eerst een huidmeting uitgevoerd. Er wordt gekeken naar het vochtgehalte, vetgehalte en de pH-waarde. Daarna wordt er speciaal voor jou een behandelplan opgesteld. Dus je krijgt altijd een behandeling die afgestemd is op de behoeftes van je huid. In de salon heerst een ontspannen sfeer, waardoor je even kunt wegdromen tijdens de behandeling!

Goed om te weten: je kunt gratis parkeren voor de deur.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
19:0021:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt