Beautycentrum Hong Kong

Amsterdamse Veerkade 6, Den Haag
3,8
27 reviews
Amsterdamse Veerkade 6, Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

3,8
27 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik twijfelde om om te draaien toen ik binnen kwam.. Had ik dat maar gedaan. Werd scheef naar je gekeken door een groep personeel.. Waar kom ik voor werd mij gevraagd.. Ze wisten er niks van af dus ook niks voorbereid. Dame die mij geholpen hebt was wel heel lief maar voor het 40 euro kon ik dat maar beter aan me tante geven en vragen voor het zelfde behandeling. Helaas was daar niks professional.. Kamer was klein donkere hok, instrumenten worden op iedereen gebruikt en vraag me af hoe deze gesteriliseerd worden en producten zijn denk ik maar van de action. Jammer zo een ervaring.
Elaine
2 maanden geleden
De massage was heerlijk, maar de facial die ik had geboekt bleek ineens niet te bestaan en het personeel wist nergens van. Het was ineens een stuk duurder en bepaalde onderdelen zaten er niet bij in, terwijl dit wel op de site stond vermeld. Verder is de pedicure prima, maar nagels lakken kunnen ze echt niet, heb het er gelijk weer afgehaald.
Anoniem
3 maanden geleden
Het is een mooie grote zaak, die er een beetje rommelig uitziet. Ik was de eerste klant 's ochtends en er werd nog druk gestofzuigd. De dame sprak geen nederlands en ook haar engels was minimaal. De behandeling was goed, af en toe een beetje aan de harde kant. Ik zou nog wel teruggaan.
Anoniem
3 maanden geleden
Heerlijke pedicure behandeling gedaan samen met mijn beste vriendin. Bij binnenkomst kregen we koffie en hebben we lekker kunnen bijkletsen. Aanrader is om in de ochtend te gaan, dan is het rustig, er was verder niemand. Schoon toilet en vriendelijk personeel.
Ilona
4 maanden geleden
Top
Sharon Duister
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautycentrum Hong Kong
Amsterdamse Veerkade 6
Den Haag

Bij Beautycentrum Hong Kong in Den Haag kun je terecht voor een breed aanbod aan beautybehandelingen. Het doel van het team is om jou volledig te laten ontspannen. Zo kun je even helemaal ontspannen met een ontspanningsmassage van bijvoorbeeld het hele lichaam of een specifiek deel van het lichaam. Ook voor mooie verzorgde handen of voeten zit je bij Beautycentrum Hong Kong goed. Zo bieden ze manicures, pedicures en kunstnagelbehandelingen aan. Je zult de salon als herboren verlaten.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
12:0019:00

Schoonheidssalons in de buurt