Reviews

4,4
5 reviews
De salon is makkelijk bereikbaar en met gratis parkeren. Als je op tijd boekt, kan je zelfs in de avonduren! Esther is een topper met veel ervaring.
Ineke
7 maanden geleden
Ik was voor de eerste keer bij Esther in haar salon. De sfeer was erg gezellig en Esther is ook aardig en behulpzaam en denkt met je mee.De behandeling was heerlijk en ontspannend. Ze heeft mij goed geholpen en ik weet nu eindelijk na jaren, hoe ik verzorgingsproducten hoor te gebruiken. Super tevreden!
Estelle
7 maanden geleden
Heerlijke behandeling. Esther is een aangename gesprekspartner maar weet ook wanneer ze je even rust moet geven. Ze is goed in haar vak. Aanrader!
Willemijn
7 maanden geleden
Anoniem
7 maanden geleden
Goode prijs-prestatieverhouding. Esther is heel sympathiek. Met haar kan je ook engels, duits en frans spreken! ???????????? Il vind de schoonheidsalon niet knus.
Anoniem
9 maanden geleden

Over

BeautyDomain
Kamerlingh Onnesstraat 76
2014EM Haarlem

Bij schoonheidssalon BeautyDomain aan de Kamerlingh Onnesstraat in Haarlem wordt graag natuurlijk en puur gewerkt. Hier komt dan ook geen apparatuur aan te pas, maar wordt alles met de hand gedaan wat zorgt voor een zeer persoonlijke behandeling. Naast de vele schoonheidsbehandelingen die de salon aanbiedt, worden er producten gebruikt met hooggeconcentreerde werkstoffen voor een optimaal resultaat. Tevens is er een speciale mannenlijn. Kom langs voor een behandeling en laat je huid weer stralen.

Maandag
09:0014:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0014:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt