Beautyhart Kapsalon

Amsterdamsestraat 3, 2711GX Zoetermeer
4,2
13 reviews
Amsterdamsestraat 3, 2711GX Zoetermeer

Reviews

4,2
13 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Goed en vriendelijke service met een rustige sfeer.
Mariaan
2 jaar geleden
een geweldige kapster/eigenarresse alvina.
mieke
2 jaar geleden
Het ging direct al mis ivm. afspraak treatwell bij de salon. Bij de salon was er niets bekend... vreemd. Ik stond dus niet gepland en er werd moeilijk gedaan over andere klanten etc. Ik zei nou dan ga ik wel weg. Nee ga jij maar zitten etc. Pff... voelde me niet echt op mijn gemak. En daarbij klopt haar prijslijst ook niet. Ik heb er wat van gezegd ook want het is mij nu heel veel duurder uitgevallen. Maar ze deed niets om de prijs te verlagen. Voornamelijk dacht ik dan ook ook omdat het mis ging met afspraak en ik heel lang paar uur heb moeten zitten.
Anoniem
2 jaar geleden
Mijn behandeling was perfect ondanks dat ik als man een watergolf wilde hebben. Alle dames daar hebben mij met respect en geduld behandeld. Perfect koppie gekregen met het door mij gewenste resultaat. Over Treatwell minder te spreken, afspraak stond niet gepland. Een vervolg afspraak doe ik rechtstreeks bij de salon zelf, zekerheid voor alles.
Bert
3 jaar geleden
Ik heb genoten van de sfeer, de rust, de vakkennis en het resultaat. Een hartelijk team. Waar je ook nog terecht kunt voor manicure etc. Ik heb al een nieuwe afspraak gemaakt!
Marcia
3 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautyhart Kapsalon
Amsterdamsestraat 3
2711GX Zoetermeer

Het Beautyhart is een centrum in het Stadshart van Zoetermeer dat diverse ondernemers op wellness gebied huisvest. Bij Beautyhart Kapsalon voorzien ze jou je van een fijn zittend kapsel. Het team is er van overtuigd dat de basis van een goed kapsel bestaat uit een goede coupe gebaseerd op de laatste modelijnen en kniptechnieken. Om jou van een passende coupe te kunnen voorzien worden de medewerkers regelmatig getraind onder leiding van topkappers.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:0016:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt