Beautysalon 1 to shine

Nieuweweg 6, 9711TD Groningen
4,2
45 reviews
Nieuweweg 6, 9711TD Groningen

Reviews

4,2
45 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik vond de mevrouw die mij hielp heel vriendelijk. Ze ging heel professioneel te werk en heeft mij de wenkbrouwen gegeven die ik wilde! Heel erg tevreden en ik kom hier zeker terug.
Anne
2 maanden geleden
Merel
2 maanden geleden
Super leuke sfeer en aardige vrouw. Maar de prijs die ze vraagt is te duur vergeleken met hoe ze de Wimperextensions zet. Er zitten een paar wimpers op de water rand van de bovenste wimpers en de behandeling ging zonder pijn. Maar voor de rest super.
Anoniem
3 maanden geleden
Ik had niet het idee dat de dame verstand had van knippen. Voor mijn gevoel was de haarborstel die ze gebruikte niet schoon. Ze knipte zonder mijn haar nat te maken zoals iedere andere kapper wel doet. In de (vrij kleine, niet bijzonder stijlvolle) salon leek mijn haar nog redelijk geknipt, maar thuisgekomen zag ik dat het compleet scheef geknipt was. Achteraf begrijp ik waarom ze mijn hoofd steeds schuin zette. Ik ben niet teruggegaan omdat ik het niet nogmaals zou aandurven. Bij een 'echte' kapper is mijn kapsel gelukkig gered. De dame was wel vriendelijk, hoewel ik de Spaans(?)talige radio op de achtergrond een beetje irritant vond.
Anoniem
4 maanden geleden
Marouska
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautysalon 1 to shine
Nieuweweg 6
9711TD Groningen

Bij Beautysalon 1 to Shine aan de Nieuweweg in Groningen staat de koffie of thee voor je klaar! Eigenaresse Markis heeft meer dan 25 jaar ervaring en biedt in haar zeer veelzijdige salon onder andere haar-, wax- en gezichtsbehandelingen, ontspanningsmassages en mani- en pedicures aan. Bovendien kun je bij haar terecht voor verschillende black hair behandelingen. In haar salon werkt Markis met de producten van Aluminé en Crece Pelo.

Maandag
13:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt