Reviews

4,2
38 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Marja
5 dagen geleden
Vriendelijk geholpen, maar zeer pijnlijke, ruwe behandeling. Er werd telkens hetzelfde stokje gebruikt voor alle zones, niet hygiënisch. Voor beginnen werd niet gevraagd wat mijn wensen waren. Behandeling vond plaats in open ruimte, zonder deur if gordijn.
Anoniem
22 dagen geleden
Slecht gezet en geen ervaring .
Anoniem
één maand geleden
Goed werk
Anoniem
één maand geleden
Vorige afspraak liep uit, vond ik geen probleem. Irritant dat ze elke minuut aangaf aan mij wat ze met haar klant nog aan t doen was en dat t dan nu binnen zoveel minuten klaar was. Mis de privacy, het is een kamer met een schot ertussen wat dus de wacht kamer en behandelkamer is. Aan hygiene mag het ook zeker wat leren, handdoeken werden omgedraaid... nou het was dat t er schoon uitzag en ik al betaald had. Ze zei dat ik me geweldig inhouden, en goed tegen de pijn kon. Maar *** ik heb nog nooit zo'n pijnlijke brazilian meegemaakt. Volgens mij had ze geen geduld om de hars goed te laten uitharden, en het was erg heet op m'n huid bij aanbrengen. resultaat is haarloos maar rood en veel ingegroeide haren. Ga er zeker niet meer heen. Helemaal niet voor de prijs die ze vraagt- die al aan de hoge kant is.
Anoniem
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautysalon 1 to shine
Nieuweweg 6
9711TD Groningen

Bij Beautysalon 1 to Shine aan de Nieuweweg in Groningen staat de koffie of thee voor je klaar! Eigenaresse Markis heeft meer dan 25 jaar ervaring en biedt in haar zeer veelzijdige salon onder andere haar-, wax- en gezichtsbehandelingen, ontspanningsmassages en mani- en pedicures aan. Bovendien kun je bij haar terecht voor verschillende black hair behandelingen. In haar salon werkt Markis met de producten van Aluminé en Crece Pelo.

Maandag
13:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt