Reviews

4,6
48 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Beschrijf je bezoek aan Beautysalon Alice Grace Alice is iemand met passie voor haar vak en dat straalt ze uit en brengt het over op de klant.
Buddy
6 dagen geleden
In een woord, heerlijk,heb een bodyscub gehad. Alice is een zeer hartelijke en zorgzame vrouw .
Petra van Berlo
9 dagen geleden
Bij aankomst werd ik ontvangen door stagiare Amber welke alles voor de gekozen behandeling had klaargezet. Alles in de salon is altijd tip top in orde : fijne achtergrondmuziek, een heerlijke behandelstoel welke naar wens wordt ingesteld op verwarming of een heerlijke ontspannende massagestand. Nadat ik op de behandelstoel had plaatsgenomen was ik zoals gebruikelijk "een uurtje van de wereld" Alice nam zoals ik van haar gewent ben alle tijd voor een superbehandeling met de producten van Maria Galland. En na bijna 2 uur vertrok ik stralend en uitgerust. Ik kijk uit naar de volgende behandeling over 5 weken.
Jo van den Boer
één maand geleden
De aandacht en behandeling zijn super. Je voelt de liefde voor het vak bij deze schoonheidsspecialiste.
Anoniem
één maand geleden
de salon is super de behandeling ook wel vind ik dat als je een prys afspreekt en tydens de behandeling als er dingen gedaan worden men vraagt het wel maar zegt niet erby dat het extra kosten geeft achteraf dat vond ik minder .
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautysalon Alice Grace
Lorrainelaan 15
5627DD Eindhoven

Aan de Lorrainelaan in Eindhoven is Beautysalon Alice Grace gevestigd. Eigenaresse Alice weet dat iedere huid anders is en een andere behoefte nodig heeft. Daarom biedt ze behandelingen op maat - voor het gezicht, lichaam en voor de handen en voeten. Ze werkt uitsluitend met hoogwaardige producten, die veel werkzame stoffen bevatten en een weldaad voor je huid zijn. Ontspan, geniet, kom tot rust en vergeet heel even de wereld om je heen. Alice zorgt ervoor dat je stralend, fris en uitgerust weer naar huis gaat.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
12:0021:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
12:0021:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt