Reviews

4,3
49 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Wat erg vervelend was, was dat ik zocht naar een kapper die dag en kwam zo uit bij Beautysalon. Waren telefonisch niet bereikbaar, alleen via online reservering. Bleek ook een probleem, omdat het gebouw wel te vinden was, maar de salon niet duidelijk stond aangegeven in gebouw. Treatwell gebeld, die wisten het ook niet. Uiteindelijk aangekomen in de salon bleek dat de kapper de komende twee weken niet aan het werk was, fout in het systeem. Ondertussen incl reistijd wel bijna een uur kwijt geweest, en parkeerkosten parkeergarage. Kortom; volgende keer weer gewoon naar mijn eigen vaste kapper, geen succes.
Renée Meegdes, Vijfhuizen
2 maanden geleden
Elien
7 maanden geleden
Leuke sfeer.Vakkundig en vriendelijk personeel. Kom zeker terug voor! :-)
Koy
8 maanden geleden
Anoniem
8 maanden geleden
Ik kwam voor een gelegenheidsmake-up. Kaylee heeft prachtig werk afgeleverd. Ik zal er graag nog eens komen voor een behandeling.
Anoniem
9 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautysalon Hoofddorp
Jupiterstraat 42
2132HD Hoofddorp

Vind jij het ook zo fijn om een salon te hebben waar je in één keer meerdere behandelingen tegelijk kunt boeken en niet van hot naar her hoeft te rennen? Kijk dan eens naar het aanbod van Beautysalon Hoofddorp aan de Jupiterstraat in Hoofddorp. Hier zit je goed voor bijvoorbeeld diverse gezichtsbehandelingen, tanden bleken, harsen, wenkbrauwen, wimpers en IPL. Beautysalon Hoofddorp wil niets liever dan dat jij tevreden bent en werkt met medisch gecertificeerde IPL-apparatuur om het hoogst haalbare resultaat te behalen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0019:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt