Reviews

4,5
200 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Hele prettige vrouw en kundig. Leuke salon veelzijdig
Saskia
5 dagen geleden
Ik vond de full body wax een hele fijne eerste ervaring bij Meltem! Meltem is ontzettend vriendelijk en open en ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Ze had de behandeling ontzettend snel maar tegelijkertijd ook heel secuur verricht (ik heb veel en dikke haren, maar alles was zo goed als kaal na de behandeling). Ze dacht mee en vroeg welke plekjes ik wel of niet gewaxt wilde hebben. Voor zo'n lage prijs krijg je echt veel aan kwaliteit! Ik zal zeker terugkomen voor deze behandeling!
Ellen
6 dagen geleden
Esmeralda
11 dagen geleden
Super blij met mijn wimperextensions👍🏻
Anoniem
20 dagen geleden
Meltem is een hele vriendelijke en gezellige schoonheidsspecialiste, die aandacht heeft voor de klant. Ze laat je op je gemak voelen en legt precies uit waarom ze iets doet. M'n wenkbrauwen zien er weer prachtig uit, dus ik kom hier zeker terug!
Jessica
24 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautysalon Meltem
Zijpe 9
Rotterdam

In één van de kiosken aan de Zijpe is Beautysalon Meltem gevestigd. Eigenaresse Meltem is schoonheidsspecialiste en visagiste. Na een aantal jaren werkervaring in diverse salons en de laatste jaren vanuit huis werd het tijd voor een eigen salon. Zij is gedreven in haar werk en doet het nog altijd met veel liefde en plezier. Ze neemt voor iedereen uitgebreid de tijd en geeft je haar volle aandacht. Haar klantenkring bestaat uit mensen van diverse leeftijdsgroepen en zij heeft voor iedereen een passende behandeling. De salon is voor mannen en vrouwen en van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3017:30
Woensdag
09:3012:00
Donderdag
09:3017:30
Vrijdag
09:3017:30
Zaterdag
11:0017:30
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt