BeautySalon The Bird

5,0
6 reviews
De Morinel 41, 8251HT
Vandaag open: 14:00 - 21:30

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
6 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Omdat het zo warm was wilde ik de afspraak voor een massage bijna afzeggen, maar wat ben ik blij dat ik toch gegaan ben. De knopen zijn weer uit mij spieren en daarna was het ook nog heerlijk ontspannend. De volgende massage staat al ingepland!
Merel is echt een top schoonheidsspecialiste! Ondanks dat ik mijn benen ging harsen, wat best pijnlijk was, kon ik toch nog enigzins tot rust komen. Ook is het altijd gezellig bij Merel!
Heerlijk genoten en het was ook nog heel erg gezellig😁 zeker de moeite waard om nog een keer de behandeling te boeken
Voor de eerste keer bij beautysalon the bird geweest. Het was een prettige en gezellige ervaring. De afspraak was voor een full face treatment. Hier neemt Merel echt de tijd voor. Ik ga zeker nog een keer. Dank je wel merel
Gewoon weer een heerlijk ontspannen uurtje en oppepper voor mijn huid!
Toon meer reviews...

Over

BeautySalon The Bird
8251HT De Morinel 41

BeautySalon The Bird staat voor rust en aandacht. Mijn naam is Merel en ik ben de eigenaresse van BeautySalon The Bird, samen met mijn aantal jaren ervaring en het 2 jarige bestaan van de salon ben ik er van overtuigd dat iedereen rust verdient. Ik geniet van elke tevreden klant die naar buiten loopt!

Ook al is ontspanning de uitstraling van de salon ben ik zelf ook nog gespecialiseerd in acne en shiatsu. Hier biedt ik ook behandelingen voor aan, samen met het merk dat ik gebruik kan ik ervoor zorgen dat de huid en geest stapje voor stapje rustiger word.

Het merk dat ik gebruik in de salon is Marlyse Blue. Marlyse Blue is een familie bedrijfje dat enorm veel aandacht legt aan resultaat. Het merk is zo natuurlijk mogelijk en zorgt daarom ook dat de huid optimaal verzorgd word.

Wanneer je de locatie op rijdt is het bedrijf aan de linker kant, als je binnen stapt mag je gelijk doorlopen naar de 1e verdieping waar een rustgevende wachtruimte aanwezig is. Hier kun je lekker plaats nemen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
14:0021:30
DoDonderdag
09:0021:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt