BeautySpirits

President Kennedylaan 799, 1079MS Amsterdam
4,7
95 reviews
President Kennedylaan 799, 1079MS Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
95 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Mijn ervaring bij BeautySpirit is nog steeds fantastisch...Mevr. Mendeszoon heeft elke keer als ik een behandeling ontvang nieuwe leuke items..deze keer ,na natuurlijk een heerlijke nieuwe "winterthee" bracht ze ook na voren dat ze bezig is met een nieuwe ontwikkeling op haar etherische olieen: Spiritsolie..ze wil graag dat voor de lavendelgeur een mentale olie wordt toegevoegd zodat niet alleen lichamelijk maar ook de mentale ontspanning tot zijn recht komt...Ik ben benieuwd...Zo leuk dat mevr. Mendeszoon gedreven is met haar vak.
yvonne
2 dagen geleden
Heerlijke massage. Ech tot rust gekomen. Bedankt Conchita
Julia
3 dagen geleden
Fijne rustgevende massage door een lieve, persoonlijke gastvrouw. Voor mij mag het iets steviger maar dat is natuurlijk persoonlijk.
Els
7 dagen geleden
Wederom een heerlijke behandeling. Ondanks dat ik bijna van mijn rug en nekklachten af ben, blijf ik graag terugkomen. Voel mij altijd volledig ontspannende daarna. Een gevoel dat nog dagen aanhoudt. Kom graag weer terug.
Ambrosia
9 dagen geleden
Conchita was erg vriendelijk. Volgende dag duidelijk minder rugklacten.
Anna
11 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

BeautySpirits
President Kennedylaan 799
1079MS Amsterdam

BeautySpirits is een massagesalon in Amsterdam-Zuid. Eigenaresse Conchita heeft hier alles in huis om jou tot rust te brengen. Neem plaats op de voorverwarmde massagetafel en geniet van de rustgevende achtergrondmuziek. Heb je eigenlijk geen behoefte aan muziek? Dan kan de muziek ook worden uitgezet. Wat belangrijk is, is dat jij tijdens - en natuurlijk ook na - de behandeling ontspannen bent. Ben je al bekend met een hot stone massage? Tijdens deze ontspannende massage word je met warme en gepolijste vulkaanstenen gemasseerd. Dankzij de warmtewerking zijn de positieve effecten extra diepgaand. Wanneer je je hoofd even wilt leegmaken, dan kun je hier ook voor een meditatiemassage. Zo zorg je voor een gelukkige geest in een gezond lichaam.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
12:0020:00
WoWoensdag
12:0020:00
DoDonderdag
12:0020:00
VrVrijdag
12:0020:00
ZaZaterdag
13:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt