BeautySpirits

President Kennedylaan 799, 1079MS Amsterdam
4,7
11 reviews
President Kennedylaan 799, 1079MS Amsterdam
Dalurenkorting

Reviews

4,7
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Anne
één dag geleden
De beste massage OOIT! Rustige omgeving, rustig muziek op de achtergrond en ze doet waar ze goed in is; masseren. Wil je uitgebreid van boven naar beneden en van voor en achteren gemasseerd worden, dan moet je een uur nemen. Een absolute bevrijding van zowel lichaam als geest. Het is zeker de moeite waard om hier heen te gaan!
Nico
17 dagen geleden
Wat een verrassing om voor mijn verjaardag een cadeaubon te krijgen voor een Beauty Spirits behandeling. Ik koos voor een algehele ontspanningsmassage. Na de behandeling voelde ik me herboren en totaal ontspannen en een heerlijke zachte huid.! Ik vond het zeker voor herhaling vatbaar! En dan zou ik een andere behandeling uitproberen b.v . voor een aparte voet/ of handverzorging. Ik verheug me al op een volgende behandeling!
thea van elburg
23 dagen geleden
Een hele fijne aromatherapie massage ontvangen. Zeer verrassend, lijkt simpel maar uitermate effectief: ik heb erna 2 uur aan een stuk geslapen!!! En de hot stone massage ook als zorgvuldig, plezierig & koesterend ervaren. Many txs Conchita, tot de volgende behandeling!
Sunny
23 dagen geleden
Conchita is een vlotte jongedame die geweldig met haar handen is... Ik heb een drukke baan en veel last van stress daarom bezoek ik haar 2 maal per week voor verschillende soorten massage,s. Ze weet wanneer ze een praatje kan maken maar weet ook wanneer de klant gewoon wilt wegsmijmelen.... Voor mij nooit meer anders. Wel een afspraak maken want dit wonder heeft het druk. Tonie
Tonie
23 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

BeautySpirits
President Kennedylaan 799
1079MS Amsterdam

BeautySpirits is een massagesalon in Amsterdam-Zuid. Eigenaresse Conchita heeft hier alles in huis om jou tot rust te brengen. Neem plaats op de voorverwarmde massagetafel en geniet van de rustgevende achtergrondmuziek. Heb je eigenlijk geen behoefte aan muziek? Dan kan de muziek ook worden uitgezet. Wat belangrijk is, is dat jij tijdens - en natuurlijk ook na - de behandeling ontspannen bent. Ben je al bekend met een hot stone massage? Tijdens deze ontspannende massage word je met warme en gepolijste vulkaanstenen gemasseerd. Dankzij de warmtewerking zijn de positieve effecten extra diepgaand. Wanneer je je hoofd even wilt leegmaken, dan kun je hier ook voor een meditatiemassage. Zo zorg je voor een gelukkige geest in een gezond lichaam.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0019:00
Woensdag
11:0019:00
Donderdag
11:0019:00
Vrijdag
11:0019:00
Zaterdag
12:0018:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt