BeautySpirits

President Kennedylaan 799, 1079MS Amsterdam
4,7
103 reviews
President Kennedylaan 799, 1079MS Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
103 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Iedere keer weer ervaar ik de behandeling als zeer ontspannend en als zeer heilzaam voor mijn nek en schouders. Zou niet meer zonder willen en kunnen.
Ambrosia
20 dagen geleden
Bij binnenkomst werd ik direct op mn gemak gesteld door de zeer spontane en vrolijke Conchita. De salon ziet er schoon en verzorgt uit. Een goed begin dus van de heerlijke massage die volgde. Ben met een zeer goed gevoel weggegaan en kom ook zeker terug.
Rachel
24 dagen geleden
Aan het eind van een drukke dag was het heel ontspannend weer bij Conchita te zijn. Ik voel me alsof ik thuis ben. De sfeer en inrichting van de hal en behandel kamer vind ik heel interresant en romantisch. Ik zou bijna slapen tijdens massage..Conchita heeft echt magisch handen. Bedankt voor alles ! Ik raad het iedereen aan
elif
één maand geleden
heerlijk een schouder massage gehad. na lange tijd last gehad te hebben ben ik nu weer fit kan kan er weer een paar maanden tegenaan.
Nicole
één maand geleden
Heerlijke massage.
Tanja
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

BeautySpirits
President Kennedylaan 799
1079MS Amsterdam

BeautySpirits is een massagesalon in Amsterdam-Zuid. Eigenaresse Conchita heeft hier alles in huis om jou tot rust te brengen. Neem plaats op de voorverwarmde massagetafel en geniet van de rustgevende achtergrondmuziek. Heb je eigenlijk geen behoefte aan muziek? Dan kan de muziek ook worden uitgezet. Wat belangrijk is, is dat jij tijdens - en natuurlijk ook na - de behandeling ontspannen bent. Ben je al bekend met een hot stone massage? Tijdens deze ontspannende massage word je met warme en gepolijste vulkaanstenen gemasseerd. Dankzij de warmtewerking zijn de positieve effecten extra diepgaand. Wanneer je je hoofd even wilt leegmaken, dan kun je hier ook voor een meditatiemassage terecht. Zo zorg je voor een gelukkige geest in een gezond lichaam.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
12:0020:00
WoWoensdag
12:0020:00
DoDonderdag
12:0020:00
VrVrijdag
12:0020:00
ZaZaterdag
13:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt