BeautySpirits

President Kennedylaan 799, 1079MS Amsterdam
4,8
74 reviews
President Kennedylaan 799, 1079MS Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
74 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Wat een heerlijke massage en wat is conchita een leuke vrouw. Ze stelt je gelijk op je gemak. Probeert mee te denken als je serieuze klachten hebt. Ik ga vaker terug.
Mirjam vink
één dag geleden
Heerlijk kom snel weer terug
Rocky
3 dagen geleden
Inmiddels driemaal geweest. Blijft een heerlijke ontspannende en heilzame ervaring. Ik blijf zeker terugkomen.
Ambrosia
6 dagen geleden
Heerlijke massage
anita
6 dagen geleden
Wat een speciale ervaring. Ik kwam doodmoe en gespannen bij haar aan en vertrok na de behandeling fris, fruitig en positief gestemd weer naar huis. Conchita is een vakkundige, levenslustige, en een uiterst vriendelijke vrouw die mij met haar massagetechniek en toewijding al snel helemaal ontspannen kreeg. Haar gulle lach werkt ook aanstekelijk. En dat in in een uitnodigende, rustgevende ambiance gevuld met de prikkelende geur van haar aromatische oliën. Haar werkruimte is ingericht met veel oog voor detail Ook een heerlijke mok kruidenthee ontbrak niet. Allemaal top. Ik ga zeker weer naar haar terug. Jammer dat ik maar vijf sterren kan geven.
Els
6 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

BeautySpirits
President Kennedylaan 799
1079MS Amsterdam

BeautySpirits is een massagesalon in Amsterdam-Zuid. Eigenaresse Conchita heeft hier alles in huis om jou tot rust te brengen. Neem plaats op de voorverwarmde massagetafel en geniet van de rustgevende achtergrondmuziek. Heb je eigenlijk geen behoefte aan muziek? Dan kan de muziek ook worden uitgezet. Wat belangrijk is, is dat jij tijdens - en natuurlijk ook na - de behandeling ontspannen bent. Ben je al bekend met een hot stone massage? Tijdens deze ontspannende massage word je met warme en gepolijste vulkaanstenen gemasseerd. Dankzij de warmtewerking zijn de positieve effecten extra diepgaand. Wanneer je je hoofd even wilt leegmaken, dan kun je hier ook voor een meditatiemassage. Zo zorg je voor een gelukkige geest in een gezond lichaam.

Maandag
12:0020:00
Dinsdag
12:0020:00
Woensdag
12:0020:00
Donderdag
12:0020:00
Vrijdag
12:0020:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt