BeautySpirits

President Kennedylaan 799, 1079MS Amsterdam
4,7
28 reviews
President Kennedylaan 799, 1079MS Amsterdam
Daluren- en last-minutekortingen

Reviews

4,7
28 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
I had a very nice and relaxing massage. I was a little apprehensive when I arrived as it's in a private residence building, but it was perfectly nice inside. Conchita was very sweet, flexible, and accommodating. I would definitely go back!
Britt
17 uur geleden
Tanja
7 dagen geleden
Top!
Anoniem
11 dagen geleden
Ontspanningmassage was erg fijn, niet te stevig en je kon aangeven wat je prettig vindt (bv toevoeging van hot stones op pijnpunten) Conchita is een hele enthousiaste en kundige dame. Al met al een hele prettige ervaring!
Annabel
16 dagen geleden
In een heerlijke ontspannen sfeer de behandeling over mij heen laten komen. Vragen en doel van behandeling werden duidelijk uitgelegd en behandeling heeft mij erg goed gedaan. Prima geslapen daarna en voelde mij dagen een vernieuwd mens. Ik kom zeker terug.
Ambrosia
24 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

BeautySpirits
President Kennedylaan 799
1079MS Amsterdam

BeautySpirits is een massagesalon in Amsterdam-Zuid. Eigenaresse Conchita heeft hier alles in huis om jou tot rust te brengen. Neem plaats op de voorverwarmde massagetafel en geniet van de rustgevende achtergrondmuziek. Heb je eigenlijk geen behoefte aan muziek? Dan kan de muziek ook worden uitgezet. Wat belangrijk is, is dat jij tijdens - en natuurlijk ook na - de behandeling ontspannen bent. Ben je al bekend met een hot stone massage? Tijdens deze ontspannende massage word je met warme en gepolijste vulkaanstenen gemasseerd. Dankzij de warmtewerking zijn de positieve effecten extra diepgaand. Wanneer je je hoofd even wilt leegmaken, dan kun je hier ook voor een meditatiemassage. Zo zorg je voor een gelukkige geest in een gezond lichaam.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0019:00
Woensdag
11:0019:00
Donderdag
11:0019:00
Vrijdag
11:0019:00
Zaterdag
12:0018:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt