Bent Spoke Therapy Reviews

Mijnsherenlaan 119A, 3081GJ Rotterdam

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
154 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Perfecte sportmassage in een super ontspannen sfeer
Heel erg aangename sfeer en kalmte tijdens de behandeling. Er wordt zeer goed geluisterd naar vraag van behandeling en benodigdheden voor het lichaam. Er wordt met een zorg gehandeld en gezocht om oplossingen te zoeken voor het probleem. Ik heb steeds een positieve ervaring gehad en heeft me zeer erg geholpen met pijn en ontspanning van men lichaam. Heel erg vriendelijk en zeer goed inzicht in het uitvoeren van de sportmassages.
Bent Spoke Therapy is erg prettig. Ik kwam er naar toe voor een sportmassage na veel training. Na de massage voelde mijn benen weer licht en leek het alsof er geen vermoeidheid meer in zat. Het fietsen ging daarna ook erg goed wat een combinatie geweest moet zijn van harde training en goede verzorging in de vorm van een sportmassage bij Bent Spoke Therapy. Het was ook goed te vinden in Rotterdam, want het zat dichtbij een metrostation. Eenmaal binnen zat ik in een hele serene kamer die goed was ingericht op het geven van massages. Het was niet luxueus of machtig, maar juist huiselijk minimaal ingericht en dat spreekt mij heel erg aan. Ryan gaf de sportmassage. Hij komt uit Amerika en spreekt nog geen Nederlands. Dit is voor mij geen probleem. Hij is heel sympathiek en weet goed waar die mee bezig is. Kortom fantastisch en ga er zeker nog vaker naar toe.
Via Treatwell bij Ryan terecht gekomen. Een hele aardige en nette jongen die echt super goed kan masseren. En ook nog eens heel goedkoop. Je moet het niet erg vinden dat hij vanuit huis behandeld, maar who cares als je echt een topmassage krijgt. Zeker aan te raden!
Na een zware training/wedstrijd periode ga ik graag langs bij Ryan. Hij weet de spieren altijd goed los te krijgen en geeft extra aandacht aan jou persoonlijke blessures. Goed gekwalificeerde masseur, altijd gezellig.
1
2829
30
31