Berberie

Paul Krugerkade 20, 2021BN Haarlem
4,9
25 reviews
Paul Krugerkade 20, 2021BN Haarlem

Alle behandelingen

Reviews

4,9
25 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
As usual splendid
Lilian
2 dagen geleden
Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd koffie en thee aangeboden. Mandy heeft mij professioneel geholpen om mijn, door een andere kapsalon verknipte, kapsel geheel aan mijn gezichtsvorm en naar mijn zin aan te passen. Ze luisterde goed naar mijn wensen en gaf mij advies wanneer er betere opties waren. Ik zie er weer tiptop uit nu en ben heel erg blij en tevreden.
Norma
16 dagen geleden
Berberie is vakkundig en bekwaam en weet precies wat de klant wilt . Altijd vriendelijk personeel En betaalbaar De jarenlange ervaring van de eigenaresse is altijd terug te zien na elke bezoek aan de kapsalon 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Lilian
één maand geleden
Ruud
één maand geleden
Jan
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Berberie
Paul Krugerkade 20
2021BN Haarlem

Voor het knippen, stylen, kleuren en verzorgen van je haar ga je naar Berberie in Haarlem. Bij deze professionele kapper rekenen Natalie, Mandy en Amber af met al jouw ‘bad hair days’. Het team wordt regelmatig getraind in het werken met de professionele producten van L’Oréal. Dit, gecombineerd met een dosis vriendelijkheid, expertise én oog voor wat bij jou past, is bij Berberie het geheime recept voor een mooi resultaat. Ga je voor een klassieke haarstijl of voor een complete metamorfose? Het team is op de hoogte van de laatste haarkleurtechnieken, dus ook voor een subtiele – of juist opvallende – balayage ben je hier in goede handen. Handig om te weten: de salon vind je in winkelcentrum Spaarneboog en er is voldoende parkeerruimte in de buurt.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
09:0017:30
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt