BeYouthful

5,0
18 reviews
Floresstraat 9, Groningen , 9715HM
Open Vandaag: 09:00 - 13:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

5,0
18 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben er blij mee, heel erg behulpzaam en lief
Weer even m’n wenkbrauwen een touch up gegeven doormiddel van powderbrows. Die ik al eerder had laten doen. Ontspannen sfeer en bij Francis voel ik mij altijd op m’n gemak. Luisterd goed naar wat je wilt en ben blij met het resultaat 😁
eerste keer voor mij bij beyouthful, heel gastvrij ontvangen en duidelijke en goede uitleg over de behandelingen onder het genot van een kopje koffie. Monique Toutenburg.
Zeer goed ontvangen en geholpen. Zeker een aanrader voor al uw behandelingen
Werd genoeg tijd genomen goeie behandeling en een super mooi resultaat
Toon meer reviews...

Over

BeYouthful
Floresstraat 9
9715HM Groningen

Sfeer in de salon: In deze trendy beauty studio met warme ambiance en een gemoedelijke sfeer kun je terecht voor huidverbetering, carbonpeeling, [S] PMU Brows en meer… BeYouthful Skin | Brow | Hair Improvements

Merken en producten: /skinregimen/ MCCM Mesoceuticals / BCN Mesoceuticals /ecuri pigments/ BeYouthful SkinSolutions.

Het team: Met BeYouthful Skin Improvements blijf je een stapje voor in het huidveranderings- en verouderingsproces. BeYouthful deelt haar 5 jaar ervaring in specialisaties skin, brow, Hair Improvements en meer dan 15 jaar ervaring in beauty.

Gespecialiseerd in: huidverbetering, huidverjonging, mesotherapie, carbonpeeling, [s] pmu wenkbrauw pigmentatie, powderbrows/microblading, pigment removal/correctie, meso hairtherapy.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: De salon is op 5 min loopafstand vanaf halte Floresplein - bereikbaar met bus Lijn 10 en op 15 min loopafstand vanaf treinstation Noord. halte Floressplein.

Extra's: Wanneer het gaat om huidverbetering en huidverjonging maken BeYouthful Skin Improvements het verschil. De juiste combinatie van effectieve en innovatieve behandelmethoden en natuurlijke duurzame skincare producten, gericht op het verbeteren van de huidconditie en het vertragen van het huidverouderingsproces.

MaMaandag
09:0013:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
13:0017:00
DoDonderdag
13:0020:00
VrVrijdag
15:0019:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over BeYouthful

BeYouthful is geopend maandag van 09:00 tot 13:00, dinsdag van 09:00 tot 17:00, woensdag van 13:00 tot 17:00, donderdag van 13:00 tot 20:00 en vrijdag van 15:00 tot 19:00. De salon is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
Bij BeYouthful kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt