Bibi's Natura Salon Reviews

Torenzicht 19, Hengelo

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,7
13 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een hele prettige rustige en ontspannende ervaring. Bibi gaf mij een aanbod op maat; een gezichtsbehandeling afgestemd op mijn wensen en mijn specifieke huidtype. Persoonlijk vind ik het ook heel belangrijk om gebruik te maken van natuurlijke producten. Ik ging dan ook naar huis met een hele fijne en natuurlijke dagcrème waar ik veel plezier van heb gehad. Een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Toon reactie salon...
Heerlijk op een rustige wijze behandeld. Je voelt dat het met passie gedaan wordt.
Toon reactie salon...
Bibi is vakkundig en vriendelijk. Ze werkt met natuurlijke producten die goed zijn voor de huid en voor het milieu. Ik vond de gezichtsmassage fijn, Bibi's handen brengen rust. Haar hondje Bella is er bij. (als je daar geen bezwaar tegen hebt) Het een prettige ervaring om in haar huiskamer een professionele schoonheidsbehandeling te ondergaan.
Toon reactie salon...
Bibi werkt met natuurlijke producten, waar mijn gevoelige huid goed (niet allergisch) op reageert. Bibi kent haar producten, geeft informatie en adviezen (ook verrassende alternatieven hoe de producten ook te gebruiken zijn). De sfeer is rustig en ontspannen. De behandelingen voelen als een verdiend cadeautje aan mezelf....
Toon reactie salon...
Bibi werkt heel netjes en nauwkeurig! Ik was erg tevreden met het resultaat!
Toon reactie salon...