Biodynamische Praktijk voor massage & bewust zijn

Doelenstraat 34A, 3512XJ Utrecht
5,0
5 reviews
Doelenstraat 34A, 3512XJ Utrecht

Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Top!
Anoniem
8 dagen geleden
Marja
5 maanden geleden
Fijne behandeling. Wel even goed opletten welke ingang je pakt :)
Anoniem
6 maanden geleden
Na een kort gesprek over hoe het met me gaat, volgt een massagebehandeling: zacht of iets steviger waar mogelijk, heel aandachtig en fijn afgestemd. De massage zorgt voor diep inzicht in angst en pijn en boort ruimte aan. Voor wie zichzelf onder ogen wil zien/ voelen: zeer aan te raden.
Maud
7 maanden geleden
Johanna is een authentieke bijzondere dame die zeer zacht en prettig masseert en die mij werkelijk kon en kan helpen eea af te voeren. Het belangrijkste vond/vind ik dat ik in haar praktijk niet bang ben het aan te gaan. Ik liep in mijn leven zo wat van die onhandige structuren op, gebaseerd op angst en die ben ik zolangzamerhand kwijt. Ze vindt niets gek en werkt geruststellend en helend. Volgens mij weet zij, net als ik inmiddels dat je werkelijk dingen kunt 'ontknopen', 'oplossen'J, dat het 'meestroomt' ipv 'tegenhoudt' Ook al zou je even moeten wennen, je kunt uiteindeljk precies zeggen wat je denkt/voelt/vindt, ik ben gevoelig voor woordkeuze als het om mijn zielenroerselen gaat en dat (h)erkent zij en zij zal met jou op zoek gaan naar de essentie van datgene wat je wilt aangaan/oplossen. Ik kan mensen die graag willen 'opruimen' 'ontknopen' maar (nog) niet weten hoe sterk aanraden even naar Johanna 'af te reizen' (mooi plekje ook en makkelijk bereikbaar dus afreizen in overdrachtelijke zin). Goeds Barbara
Barbara
7 maanden geleden

Over

Biodynamische Praktijk voor massage & bewust zijn
Doelenstraat 34A
3512XJ Utrecht

Heb je last van spanningen, vermoeidheid of merk je dat je niet lekker in je vel zit? Dan kan een behandeling bij Praktijk voor biodynamische therapie wonderen verrichten. Soms zit de oplossing niet in je hoofd, maar moet je verder kijken naar je volledige lichaam. Met behulp van zachte massages en het ontwikkelen van jouw bewustzijn in het lichaam heb je weer de ruimte om te ontspannen en stress los te laten. Bij deze therapie helpt eigenaresse Johanna je weer bewust te worden van je lichaam en weer lekker in je vel te laten zitten. Handig om te weten: de ingang zit tegenover Nicolaasdwarsstraat 8.

Let op: in de salon kan niet gepind worden.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt