Plein 1953, Rotterdam
Dinsdag open: 09:30 - 13:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,4
79 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
de kleur zelf was wel mooi maar ik vroeg om een geheele kleur in 1 keer. Ik had hier voor ook gebelt om zeker te weten of dat kon omdat ik uitgroei had. Ja dat kan werd er dan gezecht, bij aankomst was dat niet zo jamer genoeg.
Ik kom al behoorlijk lang bij Blush & Blow en het feit dat ik er terugkom lijkt me review genoeg. Al het slecht was, was ik er al lang weggeweest.
Meer dan tevreden
Ik ben er voor mezelf nog niet helemaal uit wat ik ervan moet vinden. Het is niet meer wat het geweest is jammer genoeg.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Susanne
Salon manager
4.8
39 reviews

Over

Ik ben Susanne, en ik ben eigenaar van deze salon. Ik ben al 12 jaar werkzaam als kapster en sinds 2017 eigenaresse van deze salon. Ik en mijn team staan graag voor u klaar om uw haar weer tip top in orde te maken.

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen

Portfolio

D
daisy
hair stylist

Behandelingen

Haar

Over

BLUSH & BLOW hair and beauty
Plein 1953
Rotterdam

Op Plein 1953 vind je kapsalon BLUSH & BLOW hair and beauty. Hier kunnen zowel mannen als vrouwen en kinderen terecht voor diverse knip- en kleurbehandelingen. Eigenaresse Susanne werkt samen met Kim op professionele wijze waarbij uiteraard goed naar jouw wensen wordt geluisterd. Je kunt onder andere kiezen uit het knippen van een pony, bijpunten een nieuwe coupe of gelijk een nieuwe kleur met verschillende kleurtechnieken. Denk bijvoorbeeld aan een balayage, high- of lowlights of het ontkleuren van je haar. Naast haarbehandelingen zijn Susanne en Kim ook gespecialiseerd in het harsen en verven van wenkbrauwen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3013:00
WoWoensdag
09:3016:30
DoDonderdag
09:3016:30
VrVrijdag
09:3016:30
ZaZaterdag
09:3015:30
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt