Reviews

4,5
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een heerlijk ontspannen behandeling, met een goede uitleg van de handelingen in een gezellige sfeer.
Yvonne
6 dagen geleden
Corine
3 maanden geleden
Bij Body & Face Wellness wordt heel uitgebreid de tijd genomen om te kijken wat jouw lichaam nodig heeft en daar de gewenste behandeling op af te stemmen. De behandelingen zijn een super ondersteuning als je aan het afvallen bent, maar daarnaast is het ook gewoon een heerlijk verwen-momentje voor jezelf. Socketia is een geweldige gastvrouw die je erg op je gemak stelt en alle tijd voor je neemt. Kortom: een aanrader voor iedereen!
10 maanden geleden
De behandeling was heel prettig , goede ontspannen sfeer,mooie sfeervolle salon . deskundige en vriendelijke benadering.
één jaar geleden
Bij body & face wellness ben jij op de goed plekje voor een aangenaam en efficient behandeling! Even goed voor het gezicht die jonger en strakker eruit ziet en voor het lichaam die strakker en slanker wordt! Geweldig
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Body & Face Wellness
Walter Stranglaan 4
3871EZ Hoevelaken

Body & Face Wellness staat voor afslanken, huid- en contourversteviging en anti-aging, oftewel... for better aging. Eigenaresse Socketia is gewichtsconsulente met kennis van voedingsleer. Zij weet daarom hoe zij je gezicht en/of lichaam weer laat stralen met LPG om de gevolgen van de tijd te verdoezelen. Na een persoonlijke intake van je figuur en schoonheidswensen wordt er een aangepast behandelprogramma voor je opgesteld. De behandeling is natuurlijk en totaal pijnloos. Hij is gericht op de vermindering van cellulite, vochtophopingen, hardnekkige en lokale vetopslag, contourverbetering, huidverbetering door rimpels te bestrijden, striae en littekens te vervagen. Socketia zal streven naar het welzijn van je geest en lijf! Er wordt gebruik gemaakt van een LPG-cosmeticalijn voor lichaam en gezicht dat perfect aansluit op de behandelingen.

Maandag
13:0021:00
Dinsdag
13:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
13:0021:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten