Herculesplein 5-25, Utrecht - Onderdeel van Body-Life Massages
Vandaag open: 07:00 - 23:00

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

-.-
0 review

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Geen reviews gevonden
Wijzig je filters of reset deze hieronder

Ontmoet het team

Fred
Senior masseur

Over

Fred is een zeer gedreven en enthousiaste masseur met veel passie voor zijn vak. Naast zijn specialisme als ontspannings masseur beheerst hij ook goed de DMT, massage op maat en rug/nek/schouderklachten behandelingen. Bij Fred ben je in goede en betrouwbare handen. Fred is ook werkzaam in onze locatie te Houten.

Behandelingen

Massage
Alex
Eigenaar en Grand master masseur

Over

Alex is eigenaar van Body-Life massages en van "van de Bilt massage opleidingen"hij is de opleider van al zijn werkzame masseurs en masseert al 30 jaar en komt bij vele bekende Nederlanders aan huis. Hij is de grondlegger van de klachten behandeling massages en staat hoog aangeschreven in Nederland en buitenland.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Therapie en Mindfulness
Jacqueline
Senior masseur

Over

Ik ben Jacqueline van Barneveld en geef massages in Schalkwijk en Utrecht. Mijn massages die ik verzorg zijn ontspanningsmassages, DMT(gaat verder dan de sportmassage), klachten behandelingen en massages op maat hierbij gebruik ik naast mijn handen regelmatig de siliconen cups en body scraping (guasha). Hier komen ook de meesten voor. Het lijkt wel of iedereen vast zit tegenwoordig.. De meesten boeken 55 of 90 minuten. Uiteraard bent u ook welkom voor 25 minuten. Jacqueline is werkzaam op onze locaties Houten, Schalkwijk en Utrecht.

Behandelingen

Massage
Dion
Senior masseur

Over

Dion is al jaren masseur en heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkelt. Hij heeft de klachten massage goed under control, hij is echt een aanrader voor het verhelpen van rug/nek/schouderklachten en de Deep Muscular Technics Dion is werkzaam in Utrecht locatie Oudegracht en locatie Galgenwaard.

Behandelingen

Massage
Ingrid
Senior masseur

Over

In mijn werk als yogadocent was me al snel duidelijk dat er een grote behoefte is aan ontspanning en vermindering van stress. Klachten getriggerd door verkeerde (werk)houding, situaties in prive en werkomgeving, overbelasting gedurende sport, kortom niet meer lekker in je vel zitten. Hier was een extra dimensie bij nodig. De keuze massage was door de relatie van spierspanning en bovengenoemde oorzaken snel genomen. Door het volgen van verschillende opleidingen bij Alex van de Bilt bleek al snel dat intensieve massages werkelijk een prachtige aanvulling zijn bij het well beiing van de mens. De resultaten na een massage zijn zo goed, dat dit een doel aan het worden is bij mijn behandelingen. Stress/Klachtenvrij en weer goed in je vel zitten. Ik zou u dan ook graag ontvangen op de locatie Galgenwaard in Utrecht, waarbij we samen gaan bekijken welke behandeling het beste bij u past.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Locatie
Metrostation dichtbij
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij
Betaald parkeermogelijkheid
Gratis parkeermogelijkeid

Over

Body-Life Massages Utrecht-Galgenwaard
Herculesplein 5-25
Utrecht

​​​​​​Bij Body-Life Massages Utrecht-Galgenwaard aan de rand van Utrecht bij FC Utrecht Stadion, staat een team van gekwalificeerde masseurs voor je klaar. Je kan kiezen voor een senior of master masseur. Ze zijn gespecialiseerd in meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen en kijken welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten. Door jarenlange ervaring zijn ze niet alleen innovatief maar stellen voor jou precies een massage op maat samen. Eigenaar Alex van de Bilt is onder andere de vaste masseur van Marco en Leontine Borsato, John Ewbank en Vivianne Reijs en wordt ook wel de masseur van de sterren genoemd.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Goed bereikbaar zowel met eigenvervoer als wel openbaar vervoer. Bushalte Utrecht, Herculesplein/Stadion.

Het Team:
Het team bestaat uit professionele masseurs.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Een ontspannen sfeer.
  • Gespecialiseerd in: Massages.
  • Merken en producten: Bodylife magnesium olie.
  • De extra's: De salon geeft achteraf advies en coaching.
MaMaandag
07:0023:00
DiDinsdag
07:0023:00
WoWoensdag
07:0023:00
DoDonderdag
07:0023:00
VrVrijdag
07:0023:00
ZaZaterdag
07:0023:00
ZoZondag
07:0023:00

Massagesalons in de buurt