Reviews

4,3
32 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Prima en deskundige massage
Anoniem
21 dagen geleden
Wat een onwijs goede masseur is Alex. Gaat zeker niet de laatste keer zijn dat ik daar ben geweest! Top!
Eva
2 maanden geleden
I had a sports massage (full body) and it was great. The masseur was specialized and did a wonderful job. I will definitely return .
Vidya
6 maanden geleden
Ruimte van klein en gehorig
Hilde
6 maanden geleden
Een hele fijn ontspanningsmassage gehad bij Body-Life. De locatie is prachtig en ligt midden in Utrecht aan de Oude Gracht. Van te voren werd netjes gevraagd of ik nog ergens specifieke klachten had al was dat bij mij niet het geval. De gebruikte olie voelde erg fijn aan en aangezien ik een massage van 55 minuten had geboekt werd er goed de tijd genomen voor vrijwel elk deel van het lichaam. Na afloop was ik compleet ontspannen en voelde mijn lichaam energiek en los aan. De enigste tip die ik nog heb is dat er misschien nog een ontspannend muziekje aangezet zou kunnen worden. Ik kom in ieder geval zeker weer een keer terug voor een massage bij Body-Life!
Maaike
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Body-Life Massages Utrecht
Oudegracht aan de Werf 356
3511PN Utrecht

Bij Body-Life Massages staat een team van gekwalificeerde masseurs voor je klaar. Je kan kiezen voor een senior of master masseur. Ze zijn gespecialiseerd in meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen en kijken welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten. Door jarenlange ervaring zijn ze niet alleen innovatief maar stellen voor jou precies een massage op maat samen. Eigenaar Alex van de Bilt is onder andere de vaste masseur van Marco en Leontine Borsato, John Ewbank en Vivianne Reijs.

Maandag
09:0020:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0020:00
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0022:00
Zaterdag
09:0022:00
Zondag
09:0022:00

Massagesalons in de buurt