Bojoura Beauty

Scharlo 12, Alkmaar
Scharlo 12, Alkmaar

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

BeoordelingFilter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Debbie is een professionele schoonheidsspecialiste met oog voor je persoonlijke wensen.
Via Social deal een behandeling geboekt. Ik ben door Debby heel fijn ontvangen en de behandeling is zo vakkundig gegeven dat ik ben blijven ‘ plakken ‘ en meerdere behandelingen heb ondergaan. De behandelingen zijn professioneel in een gezellige en schone salon, gegeven door een lieve, gezellige schoonheidsspecialiste
Een mooie nieuwe salon, waar de eigenaresse met passie werkt. De producten die ze gebruikt vind ik erg fijn. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er tijdens de behandeling wordt gedaan. Ook wordt er geregeld gevraagd of je b.v. lekker ligt, of je het niet koud hebt en er is persoonlijke aandacht. Het online boekingssysteem is praktisch. Enkele dagen voor de afspraak krijg je, heel attent, een herinnering. Een ontspannen bezoek aan Bojoura Beauty is een verwenmoment voor jezelf!
Ik vind het altijd heerlijk om door Debbie behandeld te worden. Ik word er erg ontspannen van en heb daarna een lekker zacht huidje.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

D
Debbie

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd

Over

Bojoura Beauty
Scharlo 12
Alkmaar

In Alkmaar vind je Bojoura Beauty. In deze beautysalon kun je terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, manicures, pedicures en massages. In de salon word je professioneel geholpen in een rustgevende en ontspannen sfeer.

Eigenaresse en schoonheidspecialiste Debbie heeft meer dan 10 jaar ervaring en ze vindt een persoonlijke benadering belangrijk: dat merk je gelijk als je de salon binnenkomt. Er wordt echt de tijd genomen om naar jouw wensen te luisteren zodat je een behandeling op maat krijgt. Voor welke treatment je ook gaat, je verlaat de salon tevreden.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
12:0020:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
12:0020:00
VrVrijdag
09:3017:30
ZaZaterdag
09:3016:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt