De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
32 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb bij Buro Mooi Zo mijn wimpers laten liften, mijn wenkbrauwen laten shapen en een lijntje boven mijn ooglid laten zetten met permanente make-up. Het is echt zo mooi geworden! Hoef er nu niks meer aan te doen en heb weer een mooie frisse blik. Mirjam is perfectionistisch en professioneel dat gaf me enorm veel rust. Had al veel goede verhalen over haar gehoord en wanneer je met haar praat dan merk je dat ze echt weet waar ze het over heeft Eerlijk advies en een natuurlijk ogend resultaat.
Toon reactie salon...
Ik ben heel tevreden, Mirjam is heel vriendelijk en werkt heel serieus. Kan altijd met vragen bij haar terecht. De pijn valt erg mee, de laadste keer viel ik terwijl ze bezig was bijna in slaap. Echt een aanrader Ans
Toon reactie salon...
2 dagen geleden ‘powderbrows’ laten zetten door Mirjam. Ik was direct op mijn gemak, alles werd helder uitgelegd en het was totaal niet pijnlijk (wat ik wel had verwacht)! De kleur van mijn wenkbrauwen moet nog een beetje afnemen voor het uiteindelijke resultaat maar ik kan nu al zeggen dat ik er super blij mee ben! Echt een aanrader :)
Toon reactie salon...
Ik ben erg tevreden met het resultaat van mijn hairstroke wenkbrauwen. Ruim een jaar geleden heb ik voor de eerste keer permanente make-up laten aanbrengen door Mirjam en enkele dagen terug heb ik een opfrisbehandeling gehad. Beide behandelingen zijn volledig pijnloos verlopen. Mirjam is vriendelijk, luistert goed naar jouw wensen en werkt zeer nauwkeurig. Voor iedereen die nog twijfelt: ik kan PMU Kliniek warm aanbevelen!
Toon reactie salon...
Ik ben naar PMU Kliniek gegaan voor een corrigerende behandeling van een totaal mislukt wenkbrauwen pmu wat ik eerder bij een andere salon heb laten zetten en zij heeft het gewoon kunnen fixen! Ik ben zeer tevreden! Mirjam van Elewout is super aardig, professioneel,voelde meteen op mijn gemaak en neemt alle tijd. Ik raad PMU kliniek iedereen aan !!
1
2
34
7