by Manu massage & bodywork

4,9
76 reviews
Jan Evertsenstraat 4-8, Amsterdam
Vandaag open: 17:30 - 21:30

Alle behandelingen

Reviews

4,9
76 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Manoj is incredible. Very professional, caring, attentive to the details, focusing slowly and carefully to every part he was massaging; going slow and into the-muscles with right amount of pressure. I felt amazing and slept so great the same night after the session, which is always an issue for me. I am very grateful and definitely going again
Toon reactie salon...
Ik keer elke paar maanden terug bij Manoj voor een 70 minuten massage. Het is zo heerlijk en ontspannen en voel me daarna altijd geweldig.
Toon reactie salon...
Ik heb de massage ervaren als een herinnering van wie ik ben, als een warm welkom in mijn eigen thuis, mijn lichaam en de kern van mijn zijn. Bedankt Manu!
Toon reactie salon...
Fijne massage!
Toon reactie salon...
Ongelooflijk ontspannend en Manu luisterde heel goed naar mijn aanwijzingen, echt een aanrader als je even helemaal wil ontspannen
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Manoj
Masseur
5.0
66 reviews

Over

Ikzelf word heel gelukkig van rust, ruimte, flexibiliteit, positiviteit en energie en dit wil ik graag delen met mensen die ontspanning en innerlijke rust kunnen gebruiken. Het idee van holistische massage, om ons lichaam niet in verschillende onderdelen maar als een samenhangende ‘machine’ met veel onderdelen te zien, spreekt mij heel erg aan: elke beweging of houding heeft invloed op een ander deel van je lichaam. Door mijn massages hoop ik mensen meer bewust te maken van hun eigen lichaam, ze in een vertrouwde omgeving uit de haast van alledag te halen en ze zichzelf te laten realiseren hoe belangrijk het is om goed voor zichzelf te zorgen en hier de tijd voor te nemen.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Manoj

Zorgzaam6

Over

by Manu massage & bodywork
Jan Evertsenstraat 4-8
Amsterdam

Aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam vind je massagesalon by Manu massage & bodywork. Je bent hier aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, deep tissue massage, zwangerschapsmassage en buikmassage.

Het doel van eigenaar Manoj is om je meer bewust te maken van je eigen lichaam en om je in een rustige omgeving even uit de haast van het dagelijkse leven te halen. Manoj voert de massages uit vanuit een holistische visie. Holistische massages worden uitgevoerd vanuit het principe dat zowel lichaam als geest de mens tot één geheel vormen. Dankzij de verschillende technieken zorgen deze massages weer voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest.

Handig om te weten: je kunt in deze salon alleen contant betalen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
17:3022:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
17:3021:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
13:0022:00
ZoZondag
13:0022:00
Salonawards
Top Rated 2021Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt