Jan Evertsenstraat 4-8, Amsterdam
Morgen open: 19:00 - 22:30

Alle behandelingen

Reviews

5,0
59 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Best massage in town :)
Toon reactie salon...
LOVED it! Manu makes sure he understands what you're looking for in your massage and definitely delivers. Highly highly recommend. Extremely beautiful, well maintained, clean place.
Toon reactie salon...
10/10. Great experience
Toon reactie salon...
Heerlijke massage en meteen verlichting van mijn schouderklachten. Manoj geeft volle aandacht en tijd, ook voor en na de behandeling. Veel dank!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Manoj
Masseur
5.0
49 reviews

Over

Ikzelf word heel gelukkig van rust, ruimte, flexibiliteit, positiviteit en energie en dit wil ik graag delen met mensen die ontspanning en innerlijke rust kunnen gebruiken. Het idee van holistische massage, om ons lichaam niet in verschillende onderdelen maar als een samenhangende ‘machine’ met veel onderdelen te zien, spreekt mij heel erg aan: elke beweging of houding heeft invloed op een ander deel van je lichaam. Door mijn massages hoop ik mensen meer bewust te maken van hun eigen lichaam, ze in een vertrouwde omgeving uit de haast van alledag te halen en ze zichzelf te laten realiseren hoe belangrijk het is om goed voor zichzelf te zorgen en hier de tijd voor te nemen.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Over

by Manu massage & bodywork
Jan Evertsenstraat 4-8
Amsterdam

Aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam vind je massagesalon by Manu massage & bodywork. Je bent hier aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, deep tissue massage, zwangerschapsmassage en buikmassage.

Het doel van eigenaar Manoj is om je meer bewust te maken van je eigen lichaam en om je in een rustige omgeving even uit de haast van het dagelijkse leven te halen. Manoj voert de massages uit vanuit een holistische visie. Holistische massages worden uitgevoerd vanuit het principe dat zowel lichaam als geest de mens tot één geheel vormen. Dankzij de verschillende technieken zorgen deze massages weer voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest.

Handig om te weten: je kunt in deze salon alleen contant betalen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
19:0022:30
DoDonderdag
09:3012:30
VrVrijdag
17:3022:30
ZaZaterdag
17:3023:00
ZoZondag
17:0023:00
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt