by Manu massage & bodywork

4,9
22 reviews
Jan Evertsenstraat 4-8, Amsterdam
Vrijdag open: 18:00 - 22:30

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,9
22 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Dit was mijn tweede massage bij Manu. Ik kom zeker terug.
Toon reactie salon...
Schoon, kalm, zen, vriendelijk & een stevige massage. Helemaal perfect.
Toon reactie salon...
Manu's massage was perfect. The atmosphere was lovely, and Manu was very welcoming and tuned in on what kind of massage was needed. The massage was a great mix between relaxation and releasing muscle tension. I have discovered new muscles in my body. Afterwards, I was in another world, completely zoned out from everyday stress.
Toon reactie salon...
Top!! Aanrader!
Toon reactie salon...
Het was een hele toegewijde massage. Ik ben zelf masseur, en daarom vaak best kritisch zonder dat ik het wil, en deze was heerlijk! Manoj had een hele goede balans tussen diep en wat zachter. Hij was heel rustig, dus daar wordt je dan in meegenomen. Ik voelde me helemaal opgeladen en uitgerust!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Manoj
Masseur
5.0
15 reviews

Over

Ikzelf word heel gelukkig van rust, ruimte, flexibiliteit, positiviteit en energie en dit wil ik graag delen met mensen die ontspanning en innerlijke rust kunnen gebruiken. Het idee van holistische massage, om ons lichaam niet in verschillende onderdelen maar als een samenhangende ‘machine’ met veel onderdelen te zien, spreekt mij heel erg aan: elke beweging of houding heeft invloed op een ander deel van je lichaam. Door mijn massages hoop ik mensen meer bewust te maken van hun eigen lichaam, ze in een vertrouwde omgeving uit de haast van alledag te halen en ze zichzelf te laten realiseren hoe belangrijk het is om goed voor zichzelf te zorgen en hier de tijd voor te nemen.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Over

by Manu massage & bodywork
Jan Evertsenstraat 4-8
Amsterdam

Aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam vind je massagesalon by Manu massage & bodywork. Je bent hier aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, deep tissue massage, zwangerschapsmassage en buikmassage.

Het doel van eigenaar Manoj is om je meer bewust te maken van je eigen lichaam en om je in een rustige omgeving even uit de haast van het dagelijkse leven te halen. Manoj voert de massages uit vanuit een holistische visie. Holistische massages worden uitgevoerd vanuit het principe dat zowel lichaam als geest de mens tot één geheel vormen. Dankzij de verschillende technieken zorgen deze massages weer voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest.

Handig om te weten: je kunt in deze salon alleen contant betalen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
18:0022:30
ZaZaterdag
18:0022:30
ZoZondag
18:0022:30

Massagesalons in de buurt