Reviews

4,8
35 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Erik
één maand geleden
Super fijn dat ik een dag van te voren nog een afspraak kon inplannen. Altijd spannend om naar een nieuwe kapper te gaan. Ik werd super vriendelijk ontvangen. Tijdens het knippen werd er goed meegedacht en duidelijk besproken wat zij ging doen en ik ben erg blij met het resultaat! Zal de volgende keer hier zeker weer een afspraak plannen. Carla heeft de lekkerste cappuccino van Haarlem ;).
Paul
2 maanden geleden
Matisse
2 maanden geleden
Carla is heel gastvrij, ze neemt alle tijd voor je, ik was de enige klant in de salon. Ze zet de klant/gast echt op nr 1! Ze geeft goede adviezen, denkt met je mee en gaat voor het maximale resultaat. Ik ga zeker terug!
Kirsten van der Haring
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Carla is a perfectionist and she will deliver only the best. A lovely smile and a great coffee always awaits you. It is something about Carla’s personality that makes me come back to this place. A beautiful ambience and a great garden make locals and expats feel welcome. You have got to try the massage chairs she has ! This salon is a hidden gem in Haarlem. People from all walks of lives from different countries, backgrounds come here and immediately feel at home. Make use of the tea house if you can – it is awesome.
Vik
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

CarlaH Hairstudio
Wagenweg 16
2012ND Haarlem

Is een hoge mate van perfectie belangrijk voor jou tijdens je bezoek aan de kapper? Bij Carlah Hairstudio ben je hiervoor aan het juiste adres. Carlah heeft jarenlange ervaring opgedaan in het kappersvak in veel verschillende landen. Door deze unieke ervaringen kan ze met alle denkbare haartypes aan de slag. Ze is een echte perfectionist en dit zie je ook terug in haar treatments. Ze is gespecialiseerd in haarkleur metamorfose en ze bezoekt met regelmaat internationale kappershows. Hiernaast volgt ze workshops over de nieuwste ontwikkelingen en technieken in het kappersvak. Het is haar doel om jou gelukkig te maken met een onweerstaanbare coupe!

Maandag
09:0017:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
08:0016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt