Carmen Ayurvedische Beauty Care

Edisonlaan 22 E, 2665JC Bleiswijk
2,3
5 reviews
Edisonlaan 22 E, 2665JC Bleiswijk

Reviews

2,3
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Helaas werd mijn afspraak (beetje laat) geanuleerd door de eigenaresse. Zonde
jo
20 dagen geleden
Wat een leuke aardige vrouw, zeer geïnteresseerd. De microdermabrasie behandeling was heerlijk. Echt een aanrader!
Stacha
2 jaar geleden
Ik had het nog nooit een Microdermabrassie behandeling laten doen, dus echt vergelijken kan ik het niet. Het voelt wel goed aan en mijn huid ziet er goed uit.
Indra
2 jaar geleden
Prima behandeling gehad door Carmen. Ik had gekozen voor de microdermabrasie gezicht. Dit had ik eerder al gehad bij een andere salon maar ik kreeg bij Carmen het idee dat ze wist waar ze over praatte en wat ze aan het doen was. Terwijl het gezichtsmasker aan het einde aan het intrekken was kreeg ik nog een ontspannende nek/schoudermassage. Ik kom hier graag nog een keer.
Anoniem
2 jaar geleden
Geweldige massage gehad van Carmen. Zeker voor herhaling vatbaar. Ze houdt voordat ze begint een leuk/nuttig intake-gesprek met je , stelt de juiste vragen en dat stel ik zeer op prijs. Super!
Nancy
3 jaar geleden

Over

Carmen Ayurvedische Beauty Care
Edisonlaan 22 E
2665JC Bleiswijk

Bij Carmen Ayurvedische Beauty Care ben je aan het juiste adres voor Ayurvedische schoonheidsbehandelingen en Ayurvedische massage. Eigenaresse Carmen is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en masseuse. In haar salon is aandacht voor lichaam en geest, dit zijn de belangrijkste ingrediënten voor een optimale uitstraling. Voor de behandelingen wordt uitsluitend gewerkt met Ayurvedische producten van de merk LakShmi. De producten zijn 100% natuurlijk. Door de zuiverheid van de producten, dringen deze dieper door in de huid, waardoor de huid duidelijk verbetert.

Maandag
15:0018:00
Dinsdag
16:0021:00
Woensdag
09:0012:00
Donderdag
16:0021:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt