Centifolia

Burgemeester Baumannlaan 90 A, 3043AP Rotterdam
4,6
81 reviews
Burgemeester Baumannlaan 90 A, 3043AP Rotterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage

Reviews

4,6
81 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heel persoonlijk en aandacht voor de specifieke klant, je krijgt een behandeling op maat! Diana weet precies waar je van houdt. Ook de voetjes vinden de pedicure heerlijk.
Natasja
7 dagen geleden
Goede behandelingen en vriendelijk schoonheidsspecialiste geeft goede tips over je huid.
nel hoogwerf
één maand geleden
Kom er al langere tijd voor een voetbehandeling. Wordt er altijd vriendelijk ontvangen en buitengewoon goed geholpen. Ga zo door.
John Zonneveld
één maand geleden
Het bezoek bij centifolia is altijd prettig. Je word goed ontvangen vriendelijk het is er schoon en netjes en hygiëne is top het is een aanrader
Rf Robert
één maand geleden
Om eerlijk te zijn had ik als man er er weinig vertrouwen in dat ik als vent van bijna 70 nog wat aan een gezichtsbehandeling zou hebben. Toch gedaan en ik moet zeggen dat ik behoorlijk positief verrast was door het resultaat. De ontvangst was netjes met een kopje koffie erbij. De behandeling door Diana heb ik als heel ontspannen ervaren en heb van haar ook heel bruikbare tips gekregen. Alles bij elkaar : voor herhaling vatbaar !
John Leune Sr.
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Centifolia
Burgemeester Baumannlaan 90 A
3043AP Rotterdam

In de gezellige wijk Blijdorp zit je bij Centifolia goed voor je schoonheidsbehandeling. De schoonheidsspecialistes streven naar de maximaal mogelijke huidverbetering. Een schoonheidsbehandeling is maatwerk en daarom krijg je tijdens je behandeling een huidanalyse. Op basis van de uitkomst wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld met de juiste producten. Het team gaat regelmatig op training aangezien kennis en ontwikkeling op dit gebied erg belangrijk is . Zo blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0020:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0019:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
11:0017:00

Schoonheidssalons in de buurt