Reviews

4,5
70 reviews
Renate
2 maanden geleden
Mirjam
4 maanden geleden
Ik heb een hele hoede uitleg gekregen over de facial die ik kreeg. De behandeling was heerlijk. En heb nog goed advies gekregen voor mijn gezicht.
Maurice
5 maanden geleden
Onzettend fijn geholpen, een correcte behandeling gehad. En een goede uitleg over de producten. Ik kom zeker terug.
Nel
5 maanden geleden
Ik ging voor een uitgebreide gezichtsbehandeling, echter zijn alleen mijn wenkbrauwen en mn bovenlip geharst, hier en daar wat onzuiverheden weggehaald en heb ik een massage gekregen. Volgens de omschrijving hoorde ik veel meer te krijgen. Ook was de vorige afspraak bijna een half uur uitgelopen. Toen ik binnenkwam met mijn vriend, werd mij wat te drinken aangeboden en mn vriend kreeg alleen een hand. Hetzelfde geldt voor de personen die na ons kwamen. Overal ben ik tevreden met wat er gebeurd is, alleen ben ik van mening dat dit ook van minimaal 3 tientjes minder had gekund.
Anoniem
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Centifolia
Burgemeester Baumannlaan 90 A
3043AP Rotterdam

In de gezellige wijk Blijdorp zit je bij Centifolia goed voor je schoonheidsbehandeling. De schoonheidsspecialistes streven naar de maximaal mogelijke huidverbetering. Een schoonheidsbehandeling is maatwerk en daarom krijg je tijdens je behandeling een huidanalyse. Op basis van de uitkomst wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld met de juiste producten. Het team gaat regelmatig op training aangezien kennis en ontwikkeling op dit gebied erg belangrijk is . Zo blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0020:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0019:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
11:0017:00

Schoonheidssalons in de buurt