CHRIS beauty bar

Pr. Beatrixlaan 582, Den Haag
4,9
40 reviews
Pr. Beatrixlaan 582, Den Haag
Daluren- en last-minutekortingen

Alle behandelingen

Reviews

4,9
40 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Sandra
2 dagen geleden
Isobel
3 dagen geleden
Great experience. Super professional and gentle. I will be back
Anoniem
6 dagen geleden
Net voor de eerste keer bij CHRIS geweest voor Brazilian. Werd hartelijk ontvangen door vriendelijke en professionele jongedame (door mijn zwangerschapsdementie nu de naam alweer vergeten..). Behandeling ging vlot en ben zeer tevreden met resultaat. Ik doe al jaren waxbehandelingen maar was niet meer zo tevreden bij de vorige zaak waar ik heen ging. Bij CHRIS werd er snel, netjes en vriendelijk te werk gegaan. Helemaal top! Heb al nieuwe afspraak gemaakt :)
Laura
13 dagen geleden
Ik was rond 5-7 min laat voor mijn afspraak. Ik heb ervoor mijn excuses aangeboden. Ik weet dat ik de laatste klacht was (mijn afspraak was om 17:00). Hoewel we iets later zijn begonnen, was mijn massage om 17:46 geeindigd. Het afspraak moet 50 min in totaal duren. Ik begrijp dat iedereen op vrijdag avond naar huis wil voor lekker weer enzovoort, maar ik heb ervoor betaald.
Anoniem
23 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

CHRIS beauty bar
Pr. Beatrixlaan 582
Den Haag

CHRIS beauty bar is een Dermalogica Expert-salon in Den Haag voor hem en haar. Bij CHRIS beauty bar komt een divers internationaal publiek, van expats tot tieners en zelfs ouderen. Het is hier vooral belangrijk dat je je direct op je gemak voelt en dat je een behandeling op maat krijgt die perfect aansluit op wat jij nodig hebt. Of je huid nu een schoonheidsbehandeling nodig heeft of je een manicure, pedicure, relaxmassage of waxbehandeling kunt gebruiken: CHRIS beauty bar is er voor jou. Het team kan door middel van 'hairstrokes' permanente make-up bij je aanbrengen en hiermee volle wenkbrauwen creëren die niet van echt te onderscheiden zijn. Zorg goed voor jezelf en je loopt weer stralend de deur uit.

Handig om te weten: bij CHRIS beauty bar kun je een uitrijkaart krijgen voor gratis parkeren in de parkeergarage van het WTC. De salon bevindt zich op de 2e verdieping van het WTC.

Maandag
09:3018:00
Dinsdag
09:3020:30
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt