Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk

4,4
40 reviews
Kanaalweg 15, Den Haag, 2584CD

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,4
40 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hele fijne massage!
Nadat ik toevallig bij Cleophee en Nanda ben beland heb ik inmiddels al meerdere Biopeelings gehad. De kruidenpeeling heeft een super mooi resultaat op mijn huid en ik zie een duidelijk verschil met voorheen. In combinatie met de producten van 2B Bio Beauty heeft de peeling ervoor gezorgd dat mijn poriën minder grof zijn en dat mijn huid van binnenuit straalt. Daarnaast is het personeel van Cleophee en Nanda erg vriendelijk en Hanny doet de Biopeeling fantastisch. Kortom, een echte aanrader!
Bij Cleophee en Nanda in de stoel betekend voor mij echte ontspanning. De sfeer is rustgevend en de behandelingen zijn zeer effectief. De dames zijn deskundig en zeker creatief, zo was ondanks de enorme stroomstoring in Den Haag en Scheveningen d.d. 17 Augustus 2020 mijn behandeling gegeven door Hanny toch fantastisch!
Al veel jaren ben ik klant bij Cleophee en Nanda huidverzorgingspraktijk. De biopeeling is een aanrader, ook bij rosace helpt een biopeeling kuur uitstekend, zeker in combinatie met de Spa vliesjes massage geeft het de huid een aangenaam zacht gevoel. Micro-Needling is best een gevoelige behandeling, het effecct is een meer gladde huid en een frisse uitstaling. De schoonheidsspecialisten zijn kundig en zeer vriendelijk
Cleophée en haar medewerksters zijn van alle markten thuis. Een goede basisbehandeling (met échte dieptereiniging), een kruidenpeeling, massage, harsen, verven (met henna 😊)... Bovendien kunnen fibroompjes en couperose hier afdoende behandeld worden wat een tocht naar de dermatoloog scheelt! (Ik spreek uit ervaring 👍) Oja, had ik al gezegd dat ook de pedicure prima is? En alles hyperschoon en hygiënisch 💪 Op alle beauty-vlakken is deze salon een aanrader!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sonali
Schoonheidsspecialist

Over

Nadat Sonali er destijds als stagiaire al uitsprong, is ze tegenwoordig een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, en heeft haar opleiding vervolgd met een aantal specialisaties zoals o.a. acne. Voeg extra daarbovenop het opleidingstraject tot medisch schoonheidsspecialiste en je weet dat je in vakkundige handen bent. Sonali is serieus in haar vak, lief voor haar klant. Ze versterkt ons team iedere woensdag, donderdag en zaterdag.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Ilona
Schoonheidsspecialist

Over

Ilona is een enthousiaste en serieuze schoonheidsspecialiste + visagiste, met een aantal jaar werkervaring. Ze heeft de afgelopen jaren extra ervaring opgebouwd in het geven van biopeeling-behandelingen en definitieve IPL-ontharing. Met haar vriendelijke en kalme werkwijze voel je je vertrouwd en in ervaren handen. Ze versterkt ons team op de maandag, dinsdag + avond en zaterdagen.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Cléophée
4.0
5 reviews

Over

Cléophée heeft de praktijk in oktober 2000 opgericht, sinds 2001 ook importeur van de 2B Biopeeling. Naast de 3 jarige vakopleiding tot schoonheidsspecialist ook de Voortgezette (specialisatie)opleiding. Werkt op ma, di, woe en vrijdag. Houd zich vnl organisatorisch bezig en met de aansturing van het team. Neemt geen nieuwe klanten meer aan voor schoonheidsbehandelingen, maar nog wel voor specialistische behandelingen. U bent in ervaren handen!

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
Hanny
Schoonheidsspecialist

Over

Hanny is al jaren deskundig in het geven van huidverbeterende behandelingen en met name anti-aging behandelingen en advies is haar expertise. Ook is het een passie van Hanny om wenkbrauwen weer goed in model te brengen. Ze werkt op de maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen

Over

Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk
Kanaalweg 15
2584CD Den Haag

Kun je wel een heerlijke massage of een fijne gezichtsbehandeling gebruiken? Kom dan eens langs bij Cléophée & Nanda Huidverzorging aan de Kanaalweg in Den Haag. Hier heb je de mogelijkheid om even helemaal tot jezelf te komen terwijl je heerlijk wegzakt in de luxe behandelstoel. Het team van deze beautysalon heeft zich op vele gebieden gespecialiseerd en zijn experts op het gebied van schoonheidsbehandelingen, pedicures en permanente make-up. Een behandeling bij Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk wordt dan ook tot in de puntjes uitgevoerd.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
09:0017:30
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt