Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk

Kanaalweg 15, 2584CD Den Haag
4,8
5 reviews
Kanaalweg 15, 2584CD Den Haag

Reviews

4,8
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Helemaal top
Jaliena
3 maanden geleden
Leontien
3 maanden geleden
Al een lange tijd kom ik in de salon voor een Biopeeling. Sinds nu ongeveer een jaar doe ik daar zo nu en dan ook een Micro-Needling behandeling bij. De Biopeeling alleen heeft al een super mooi effect op mijn huid, maar in combinatie met de Micro-Needling is het helemaal verbluffend. Ik ben zeer tevreden over Cléophée en Nanda Huidverzorgingspraktijk. De meiden zijn erg vriendelijk en hebben altijd een gezellig praatje met je. Geven het juiste advies voor je huid en zijn niet opdringerig met de verkoop van producten, maar adviseren je wat het beste bij je huid past. Een echte aanrader mocht je er nog nooit geweest zijn!! Ik heb ook een paar keer een wimperpermanent gedaan. Leuk voor als je op vakantie gaat of een feestje hebt :)
S Westendorp
4 maanden geleden
Ik kom regelmatig voor een behandeling in de huidverzorgingspraktijk en vind het altijd heel prettig. Zeer vriendelijk, professioneel en begaan.
Julia
4 maanden geleden
Al jaren ben ik op zoek naar een salon waar ze ervaring hebben met probleemhuiden. Via via heb ik van deze salon gehoord en het is zeker de moeite waard! Ik ben met een kuur gestart van de 2B Biopeeling, de tweede behandeling is net achter de rug en ik zie nu al duidelijk verschil. Dit heb ik helaas ergens anders nog nooit zo goed ervaren, wat een fijne behandeling en wat een professioneel en vriendelijk team. Eerder ook een biopeeling gehad van Neoderma, maar met de 2B Biopeeling beter resultaat, na al twee behandelingen en minder gevoelig. Een echte aanrader! Ze hebben los van de behandeling ook leuke acties, zo nu heb ik de vakantiecheck laten doen en mijn wimpers en wenkbrauwen met Henna laten verven, wat een gaaf effect heeft dat. Ik ben verkocht en heb er een nieuw adres bij. Dankjewel team Cléophée & Nanda
Charlotte
5 maanden geleden

Over

Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk
Kanaalweg 15
2584CD Den Haag

Kun je wel een heerlijke massage of een fijne gezichtsbehandeling gebruiken? Kom dan eens langs bij Cléophée & Nanda Huidverzorging aan de Kanaalweg in Den Haag. Hier heb je de mogelijkheid om even helemaal tot jezelf te komen terwijl je heerlijk wegzakt in de luxe behandelstoel. Het team van deze beautysalon heeft zich op vele gebieden gespecialiseerd en experts op het gebied van schoonheidsbehandelingen, pedicures en permanente make-up. Een behandeling bij Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk wordt dan ook tot in de puntjes uitgevoerd.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
09:0017:30
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt