Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk

Kanaalweg 15, 2584CD Den Haag
4,0
32 reviews
Kanaalweg 15, 2584CD Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,0
32 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne salon, goed advies en effectieve behandeling
Het heeft een ruwe Struktur en tintelt bij het inmasseeren - pas uren later komt de doorbloedend effect op gang. Ik heb een warm gezicht en ben beneiuwed op het effect. Mijn specialiste was kundig, zeer prettig in omgang en had goede handen.
Ik ben hier heen gegaan omdat me eigen huidtherapeut vol zat. Echter doen ze microneelding zonder eerst je gezicht te verdoven , ook vinden ze een heel klein litteken al een ‘targetzone’ en durven ze daar normaal 75 euro voor te vragen !
Goede pedicure, fijne salon. Ik vond Anne prettig en kundig.
goed personeel, nam de tijd de juiste aandacht
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Cléophée
4.0
5 reviews

Over

Cléophée heeft de praktijk in oktober 2000 opgericht, sinds 2001 ook importeur van de 2B Biopeeling. Naast de 3 jarige vakopleiding tot schoonheidsspecialist ook de Voortgezette (specialisatie)opleiding. Werkt op ma, di, woe en vrijdag. Houd zich vnl organisatorisch bezig en met de aansturing van het team. Neemt geen nieuwe klanten meer aan voor schoonheidsbehandelingen, maar nog wel voor specialistische behandelingen. U bent in ervaren handen!

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
Hanny
Schoonheidsspecialist

Over

Hanny is al jaren deskundig in het geven van huidverbeterende behandelingen en met name anti-aging behandelingen en advies is haar expertise. Ook is het een passie van Hanny om wenkbrauwen weer goed in model te brengen. Ze werkt op de maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Ilona
Schoonheidsspecialist

Over

Ilona is een enthousiaste en serieuze schoonheidsspecialiste + visagiste, met een aantal jaar werkervaring. Ze heeft de afgelopen jaren extra ervaring opgebouwd in het geven van biopeeling-behandelingen en definitieve IPL-ontharing. Met haar vriendelijke en kalme werkwijze voel je je vertrouwd en in ervaren handen. Ze versterkt ons team op de maandag, dinsdag + avond, donderdagochtend en zaterdagen.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen

Over

Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk
Kanaalweg 15
2584CD Den Haag

Kun je wel een heerlijke massage of een fijne gezichtsbehandeling gebruiken? Kom dan eens langs bij Cléophée & Nanda Huidverzorging aan de Kanaalweg in Den Haag. Hier heb je de mogelijkheid om even helemaal tot jezelf te komen terwijl je heerlijk wegzakt in de luxe behandelstoel. Het team van deze beautysalon heeft zich op vele gebieden gespecialiseerd en zijn experts op het gebied van schoonheidsbehandelingen, pedicures en permanente make-up. Een behandeling bij Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk wordt dan ook tot in de puntjes uitgevoerd.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
09:0017:30
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt