Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk Reviews

Kanaalweg 15, 2584CD Den Haag

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,3
42 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Al veel jaren ben ik klant bij Cleophee en Nanda huidverzorgingspraktijk. De biopeeling is een aanrader, ook bij rosace helpt een biopeeling kuur uitstekend, zeker in combinatie met de Spa vliesjes massage geeft het de huid een aangenaam zacht gevoel. Micro-Needling is best een gevoelige behandeling, het effecct is een meer gladde huid en een frisse uitstaling. De schoonheidsspecialisten zijn kundig en zeer vriendelijk
Cleophée en haar medewerksters zijn van alle markten thuis. Een goede basisbehandeling (met échte dieptereiniging), een kruidenpeeling, massage, harsen, verven (met henna 😊)... Bovendien kunnen fibroompjes en couperose hier afdoende behandeld worden wat een tocht naar de dermatoloog scheelt! (Ik spreek uit ervaring 👍) Oja, had ik al gezegd dat ook de pedicure prima is? En alles hyperschoon en hygiënisch 💪 Op alle beauty-vlakken is deze salon een aanrader!
De biopeeling onderga ik al jaren bij Cleophee. Het maakt mijn huid weer als nieuw. Voor het eerst sinds lange tijd heb ik de behandeling ondergaan bij een ander dan Cleophee zelf, namelijk bij Hanny. Beide doen het heel prettig. Er wordt altijd gevraagd of ik nog een product nodig heb, maar het wordt je helemaal niet opgedrongen. Ik hou het zelf namelijk liever bij mijn eigen verzorgingsproducten, en dat is helemaal okay. Cleophee is zeer professioneel. Hanny kan goed wenkbrauwen mooi maken!
Al jaren kom ik in de salon voor een bio peeling. Naast altijd een hartelijke en professionele benadering is het effect van de behandeling te zien. Ik denk dat de kwaliteit van de producten in combinatie met bekwaam en betrokken personeel deze salon het waard maakt om een behandeling te reserveren.
Was erg prettig. Lieve dame en goede massage
1
2
34
9