Kanaalweg 15, Den Haag, 2584CD
Morgen open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,4
45 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prima
De wimperlift werd professioneel uitgevoerd. De methode was iets anders dan ik gewend ben, ze gebruikte een soort klem ipv pads, persoonlijk werkt bij mij de pads technique mooier. Desalniettemin ben ik tevreden. :)
Hele prettige ervaring, aardig personeel, ze namen echt de tijd!
Heel vriendelijk. En heerlijke peeling behandeling. Alleen was er een probleem met de wax huid onder ogen en boven lip is voor een deel kapot gegaan en volgende dag had ik allemaal korsten. Huid is door de peeling verder wel heerlijk zacht. Maar erg jammer van de wonden!
Erg professioneel, eindelijk een goeie serieuze schoonheidssalon gevonden. Ik heb weer een nieuwe afspraak gemaakt :-)
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

RP
Roxanne

Behandelingen

Nagels
Cléophée
4.0
6 reviews

Over

Cléophée heeft de praktijk in oktober 2000 opgericht, sinds 2001 ook importeur van de 2B Biopeeling. Naast de 3 jarige vakopleiding tot schoonheidsspecialist ook de Voortgezette (specialisatie)opleiding. Werkt op ma, di, woe en vrijdag. Houd zich vnl organisatorisch bezig en met de aansturing van het team. Neemt geen nieuwe klanten meer aan voor schoonheidsbehandelingen, maar nog wel voor specialistische behandelingen. U bent in ervaren handen!

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
Hanny
Schoonheidsspecialist

Over

Hanny is al jaren deskundig in het geven van huidverbeterende behandelingen en met name anti-aging behandelingen en advies is haar expertise. Ook is het een passie van Hanny om wenkbrauwen weer goed in model te brengen. Ze werkt op de maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Ilona
Schoonheidsspecialist

Over

Ilona is een enthousiaste en serieuze schoonheidsspecialiste + visagiste, met een aantal jaar werkervaring. Ze heeft de afgelopen jaren extra ervaring opgebouwd in het geven van biopeeling-behandelingen en definitieve IPL-ontharing. Met haar vriendelijke en kalme werkwijze voel je je vertrouwd en in ervaren handen. Ze versterkt ons team op de maandag, dinsdag + avond en zaterdagen.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Sonali
Schoonheidsspecialist

Over

Nadat Sonali er destijds als stagiaire al uitsprong, is ze tegenwoordig een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, en heeft haar opleiding vervolgd met een aantal specialisaties zoals o.a. acne. Voeg extra daarbovenop het opleidingstraject tot medisch schoonheidsspecialiste en je weet dat je in vakkundige handen bent. Sonali is serieus in haar vak, lief voor haar klant. Ze versterkt ons team iedere woensdag, donderdag en zaterdag.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Over

Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk
Kanaalweg 15
2584CD Den Haag

Kun je wel een heerlijke massage of een fijne gezichtsbehandeling gebruiken? Kom dan eens langs bij Cléophée & Nanda Huidverzorging aan de Kanaalweg in Den Haag. Hier heb je de mogelijkheid om even helemaal tot jezelf te komen terwijl je heerlijk wegzakt in de luxe behandelstoel. Het team van deze beautysalon heeft zich op vele gebieden gespecialiseerd en zijn experts op het gebied van schoonheidsbehandelingen, pedicures en permanente make-up. Een behandeling bij Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk wordt dan ook tot in de puntjes uitgevoerd.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
09:0017:30
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt