Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk

4,5
53 reviews
Kanaalweg 15, Den Haag, 2584CD
Morgen open: 09:15 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,5
53 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Perfect
Er werd zo zachtjes gedrukt op de huid, dat ik eigenlijk niet kan geloven dat het effect heeft gehad. Ik verwachtte voor lymfedrainage dat er juist dieper zou worden gedrukt, maar dit was niet eens drukken. Erg jammer. Mevrouw was verder vriendelijk en de salon was erg netjes.
Toon reactie salon...
Goede behandeling, last van een eeltpit en ging zonder pijn de deur uit. Ik kom zeker terug.
Heerlijk en ontspannen
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ilona
Schoonheidsspecialist

Over

Ilona is een enthousiaste en serieuze schoonheidsspecialiste + visagiste, met een aantal jaar werkervaring. Ze heeft de afgelopen jaren extra ervaring opgebouwd in het geven van biopeeling-behandelingen en definitieve IPL-ontharing. Met haar vriendelijke en kalme werkwijze voel je je vertrouwd en in ervaren handen. Ze versterkt ons team op de maandag, dinsdag + avond en zaterdagen.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Cléophée
4.3
6 reviews

Over

Cléophée heeft de praktijk in oktober 2000 opgericht, sinds 2001 ook importeur van de 2B Biopeeling. Naast de 3 jarige vakopleiding tot schoonheidsspecialist ook de Voortgezette (specialisatie)opleiding. Werkt op ma, di, woe en vrijdag. Houd zich vnl organisatorisch bezig en met de aansturing van het team. Neemt geen nieuwe klanten meer aan voor schoonheidsbehandelingen, maar nog wel voor specialistische behandelingen. U bent in ervaren handen!

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
Sonali
Schoonheidsspecialist

Over

Nadat Sonali er destijds als stagiaire al uitsprong, is ze tegenwoordig een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, en heeft haar opleiding vervolgd met een aantal specialisaties zoals o.a. acne. Voeg extra daarbovenop het opleidingstraject tot medisch schoonheidsspecialiste en je weet dat je in vakkundige handen bent. Sonali is serieus in haar vak, lief voor haar klant. Ze versterkt ons team iedere woensdag, donderdag en zaterdag.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Over

Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk
Kanaalweg 15
2584CD Den Haag

Kun je wel een heerlijke massage of een fijne gezichtsbehandeling gebruiken? Kom dan eens langs bij Cléophée & Nanda Huidverzorging aan de Kanaalweg in Den Haag. Hier heb je de mogelijkheid om even helemaal tot jezelf te komen terwijl je heerlijk wegzakt in de luxe behandelstoel. Het team van deze beautysalon heeft zich op vele gebieden gespecialiseerd en zijn experts op het gebied van schoonheidsbehandelingen, pedicures en permanente make-up. Een behandeling bij Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk wordt dan ook tot in de puntjes uitgevoerd.

MaMaandag
09:1521:00
DiDinsdag
09:1521:00
WoWoensdag
09:1517:30
DoDonderdag
09:1521:00
VrVrijdag
09:1517:30
ZaZaterdag
09:1517:30
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt