Clinic Manifest

Noordsingel 250, 3032BN Rotterdam
4,5
20 reviews
Noordsingel 250, 3032BN Rotterdam

Reviews

4,5
20 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
De facial zelf (scrub etc.) was prima, crèmes voelden goed maar het schoonmaken deed pijn (maar dat hoort erbij) en liet heel veel wondjes achter, dat zijn nu littekens geworden. Meer voorzichtigheid met schoonmaken is echt belangrijk! Ook het epileren van de wenkbrauwen ging niet goed, ik heb 2 weken met een pijnlijke schram/snee onder mijn wenkbrauw lopen. Definiëren van de wenkbrauwen ging ook niet helemaal goed, meisje begreep niet wat ik wilde: gelukkig niet teveel weggehaald, hier was we wel voorzichtig. Verder was ze vrij ongeïnteresseerd: toen we klaar waren, liep ze direct weg, ging ze op een stoel zitten en op haar telefoon kijken, terwijl ik nog op de stoel lag en niet wist wat ik moest doen. De stoel was vrij ouderwets en gaf me na een half uur pijn in mijn rug (verder nooit last van). Sorry, voor mij geen herhaalbehandeling hier.
Anoniem
6 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Tevreden.
Lisa
2 maanden geleden
Lieve, leuke meid die hard werkt voor haar zaak. Gezellige gesprekjes. Een bezoekje aan een schoonheidsspecialiste was helemaal nieuw voor me, maar vond het zeker voor herhaling vatbaar.
Anna
3 maanden geleden
Zoals altijd goed behandeld.
Tatiana
4 maanden geleden
Prettig
Lisa
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Clinic Manifest
Noordsingel 250
3032BN Rotterdam

Eigenaresse Tugba van salon Clinic Manifest is op 15-jarige leeftijd in de schoonheidsbranche gerold. Elke dag voert ze vol passie haar vak uit in haar vooruitstrevende salon en dat merk je. Je kunt hier terecht voor huidverzorgende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, maar ook permanente make-up voor de wenkbrauwen en een ontspannende hot stone massage voor de rug. Heb je acne, pigmentvlekken of wil je af van fijne lijntjes? Dan ben je bij Clinic Manifest aan het juiste adres, want hier schuilt de kracht in het mogelijk maken van het onmogelijke.

Handig om te weten: in de salon kan niet worden gepind en je vindt Clinic Manifest op verdieping 3.11.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
12:0020:00
Zondag
12:0020:00

Schoonheidssalons in de buurt