Comfort Massagesalon

Helmbloem 13, 3068AC Rotterdam
4,4
17 reviews
Helmbloem 13, 3068AC Rotterdam
Last-minutekorting

Reviews

4,4
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Suuuper goed!
Anoniem
één dag geleden
Van te voren navraag gedaan of ze verstand heeft van het masseren van zwangeren. Op haar aanraden de meerprijs stoelmassage besteld. Kom ik daar, kan heel m'n buik niet kwijt. Stoel kan niet worden aangepast. Dat is een teken voor mij dat je daar totaal geen verstand van heb. Als oplossing proppen we een grote kussen tussen m'n borst kast en de stoel in. Verkeerdehouding met m'n nek, gezicht werd hierdoor steeds in 't kussen geduwd. Voordeel van de twijfel is dat zij wel haar best doet. Maar ik ben op zoek naar een plek voor wekelijkse massage, hier kom ik zeker niet meer terug!
Anoniem
4 dagen geleden
Alina heeft écht verstand van het lichaam en weet precies hoe je moet masseren. Ik heb veel in Azië gezeten voor werk en heb daar de beste stevige en effectieve massages ervaren. Ik ben in Nederland nog niet zo'n goede masseuse tegengekomen als Alina. Zeker een aanrader en ik kom zeker elke maand!
Avalon
12 dagen geleden
Heerlijk, professioneel massage
Ewa
één maand geleden
Serena
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Comfort Massagesalon
Helmbloem 13
3068AC Rotterdam

Bij Comfort Massagesalon in Rotterdam geniet je van massages die zijn gericht op ontspanning en klachtbestrijding. Alina is een gediplomeerde masseuse en heeft een massagetraining van 180 uur gevolgd, maar ze is verder ook een specialist in bewegingstherapie en heilgymnastiek. Dat laatste klinkt misschien wat eng, maar heilgymnastiek is simpel gezegd de voorloper van fysiotherapie. Ze weet dus prima hoe een slechte houding verband kan houden met klachten. Natuurlijk hoef je geen klachten te hebben om van een massage te genieten. Tijdens de massage luister je naar zachte muziek, wordt er niet gesproken en kunnen er verschillende soorten crèmes of massageoliën worden gebruikt. Alina trakteert je verder graag op koffie, thee, frisdrank of bronwater. In je comfortzone blijven was nog nooit zo fijn. Handig om te weten: je kunt gratis parkeren in de wijk.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
09:0017:00

Massagesalons in de buurt