Helmbloem 13, Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
163 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Zeer vriendelijke vrouw. Af en toe vraagt ze of het goed is, wat ik heel prettig vond. Hele fijne en goede ontspanningsmassage gehad. De ruimte is heel netjes en schoon. Alles bij elkaar genomen kan ik deze salon echt van harte aanbevelen.
Fijne massage. Alina checkt regelmatig of alles naar wens is en houdt de sfeer heel rustig. Geen overbodig geklets waardoor je je volledig kunt ontspannen.
Prima
Heerlijke massage gehad. Alina is oplettend hoe je op de massage reageert en zorgt dat je comfortabel blijft. Mijn nek en rug voelden stukken beter aan. Ik kom zeker terug!
Perfecte massage
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Alina
4.8
112 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage
Therapie en Mindfulness

Wat onze klanten zeggen over Alina

Professioneel6

Over

Comfort Massagesalon
Helmbloem 13
Rotterdam

Bij Comfort Massagesalon in Rotterdam geniet je van massages die zijn gericht op ontspanning en klachtbestrijding. Alina is een gediplomeerde masseuse en heeft een massagetraining van 180 uur gevolgd, maar ze is verder ook een specialist in bewegingstherapie en heilgymnastiek. Dat laatste klinkt misschien wat eng, maar heilgymnastiek is simpel gezegd de voorloper van fysiotherapie. Ze weet dus prima hoe een slechte houding verband kan houden met klachten. Natuurlijk hoef je geen klachten te hebben om van een massage te genieten. Tijdens de massage luister je naar zachte muziek, wordt er niet gesproken en kunnen er verschillende soorten crèmes of massageoliën worden gebruikt. Alina trakteert je verder graag op koffie, thee, frisdrank of bronwater. In je comfortzone blijven was nog nooit zo fijn. Handig om te weten: je kunt gratis parkeren in de wijk.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
08:0019:00
DiDinsdag
08:0019:00
WoWoensdag
08:0019:00
DoDonderdag
08:0019:00
VrVrijdag
08:0019:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
09:0017:00

Massagesalons in de buurt