Reviews

4,8
90 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ben de tel kwijt hoeveel jaren ik al bij Astrid van Cosmo Beauty kom. Hier is het fantastisch: de ideale mix van professionaliteit en persoonlijke aandacht, van huidverbetering en ontspanning. Je blijft terug komen!
Simone
18 dagen geleden
In goede handen bij Astrid 🙏 Ook deze keer een hele fijne behandeling met gezichtsmassage gehad. Wilde bijna de stoel niet meer uitkomen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Tirz
één maand geleden
Marianne
3 maanden geleden
Nina
3 maanden geleden
Astrid is een geweldige schoonheidsspecialiste, zonder geneuzel en met goed advies. Ze denkt met je mee en zal je geen onnodige producten of behandelingen geven. Ik kom er al een jaar of 20 en ben niet van plan ergens anders heen te gaan!
Nynke
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Cosmo Beauty Center Haarlem
Gedempte oude gracht 78
2011GT Haarlem

Cosmo Beauty Center Haarlem zit op de Gedempte Oude Gracht in de dynamische binnenstad van Haarlem. De trap rechts achterin de kapsalon leidt je naar de professionele en moderne schoonheidssalon. Rust, weldaad, aandacht, huidverzorging en huidverbetering staan hier centraal. De drijvende kracht achter Cosmo Beauty Center is Astrid, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en huidspecialiste. Haar passie en gedrevenheid zijn de basis van haar prettige en professionele behandelingen. Met geduld, aandacht en een eerlijk advies laat Astrid jouw huid weer blaken van gezondheid.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:3017:30
Woensdag
10:3017:30
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:3017:30
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt