Reviews

4,4
40 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Romy van Wijk
24 dagen geleden
gister een heerlijke behandeling gehad na een drukke werkdag.. toen ik hier binnen kwam werd ik met open armen ontvangen en kon ik nog even bijkomen met een bakje koffie en natuurlijk niet te vergeten een lekker koekje. daarna kreeg ik mijn behandeling en ben helemaal tot rust gekomen, verder was de schoonheidsspecialiste die mij hielp erg lief en ze heeft ook alles heel erg goed uitgelegd. na de behandeling heb ik gelijk weer een nieuwe afspraak geboekt wan ik kom hier zeer graag terug!!
3 maanden geleden
Het was een koude dag en aan mijn neus hingen zowat ijspegels. Toen ik binnen kwam kreeg ik gelijk een heerlijk kopje warme groene thee. Voor dat we begonnen met de behandeling kon ik nog even bijkomen met een gezellig magazine. Eenmaal bezig met de behandeling had ik vele vraagtekens over mijn huid. Deze werden allemaal beantwoord met advies waar ik ook echt iets mee kon! Tijdens de behandeling helemaal tot rust gekomen. Mijn huid kreeg een enorme oppepper. Ik merk echt het verschil. Niet alleen aan mijn huid, maar ook aan mijzelf!
3 maanden geleden
Zeer goed en professioneel geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je. Resultaat zeer mooi en natuurlijk.
Robey Groeneweg
4 maanden geleden
Anoniem
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Cosmo Beauty Center Rotterdam
Lijnbaan 51 -1
3012EK Rotterdam

De beste manier om meteen een goede indruk te maken is met een stralende, goed verzorgde huid. Geef je zelfvertrouwen een boost en laat je huid optimaal en professioneel verzorgen. Mannen en vrouwen van alle leeftijdscategorieën zijn welkom bij Cosmo Beauty Center Rotterdam. Het team van gecertificeerde esthetisch huidspecialisten staat voor je klaar. Ze maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur. Jouw wensen vormen het uitgangspunt, en hun expertise zorgt voor kwaliteit en een mooi eindresultaat.

Maandag
12:0018:00
Dinsdag
09:3018:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3018:00
Vrijdag
09:3020:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt