Dayenne Styling en Projects

Steenstraat 45, 6828CC Arnhem
4,6
11 reviews
Steenstraat 45, 6828CC Arnhem
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,6
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik werd geholpen door Seba en dat was ideaal. Ik ga zeker een vaste klant worden.
Luba
2 maanden geleden
Ik heb bij dayenne een haar weaving laten zetten. Ik ben er heel erg blij mee hij is heel mooi gezet. Het is een vriendelijke vrouw die goed meedenkt met de klant en ze geeft goed advies. Ik ben heel blij met mij nieuwe haar. Dayenne styling en projects is een echte aanrader!
Stefanie
4 maanden geleden
leuke kappers zijn zo duur :(
Anoniem
4 maanden geleden
Ik heb al jaren geen bezoek gebracht aan een kapper, maar het moest echt nu. En dit salon heeft mijn mening over kappers die ik in het verleden had helemaal verbeterd. Ze zijn deskundig, vriendelijk en het salon is ook heel gezellig en rustgevend. Ik ben echt tevreden over alles. Heb ook al vervolgens afspraak gemaakt.
Anoniem
5 maanden geleden
Kleur top, lekker snel ingezet, geen 'donkere rand' en super gefohnd! Dat kost Dayenne geen enkele moeite en ze doet het met veel plezier. Kortom wil je zeker weten dat je haar goed zit, bezoek dan deze salon! Ook voor knippen is Dayenne mijn favoriete adres.
Jeanine
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Dayenne Styling en Projects
Steenstraat 45
6828CC Arnhem

Elke cliënt die Dayenne in haar stoel krijgt, geeft zij samen met haar team een persoonlijk consult. Hierbij houden zij rekening met wie je bent, wat je doet én wat je wensen zijn. Zo creëert Dayenne Styling & Projects altijd een passende look. Je krijgt praktische tips mee, waardoor je er zelf voor kunt zorgen dat jouw nieuwe look elke dag weer perfect zit. Zij werken met de meest natuurzuivere en biodynamisch verantwoorde producten. Ook werkt het team volgens het Organic Way Head Spa concept, waarbij ze jou een holistische behandeling op maat aanbieden voor je haar en hoofdhuid.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3017:30
Woensdag
09:3017:30
Donderdag
09:3017:30
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0015:30
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt