Dayenne Styling en Projects

Steenstraat 45, 6828CC Arnhem
4,5
10 reviews
Steenstraat 45, 6828CC Arnhem
Dalurenkorting

Reviews

4,5
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb bij dayenne een haar weaving laten zetten. Ik ben er heel erg blij mee hij is heel mooi gezet. Het is een vriendelijke vrouw die goed meedenkt met de klant en ze geeft goed advies. Ik ben heel blij met mij nieuwe haar. Dayenne styling en projects is een echte aanrader!
Stefanie
één maand geleden
leuke kappers zijn zo duur :(
Anoniem
één maand geleden
Ik heb al jaren geen bezoek gebracht aan een kapper, maar het moest echt nu. En dit salon heeft mijn mening over kappers die ik in het verleden had helemaal verbeterd. Ze zijn deskundig, vriendelijk en het salon is ook heel gezellig en rustgevend. Ik ben echt tevreden over alles. Heb ook al vervolgens afspraak gemaakt.
Anoniem
2 maanden geleden
Kleur top, lekker snel ingezet, geen 'donkere rand' en super gefohnd! Dat kost Dayenne geen enkele moeite en ze doet het met veel plezier. Kortom wil je zeker weten dat je haar goed zit, bezoek dan deze salon! Ook voor knippen is Dayenne mijn favoriete adres.
Jeanine
één jaar geleden
Vier dagen geleden heb ik mijn haar bij Dayenne Styling en Projects laten behandelen. Mijn haar is namelijk erg droog en pluizig. Dus toen ik op de website het volgende las: 'Je haar blijft [na de behandeling] tot 5 maanden glanzend en pluisvrij', heb ik besloten om de BES Keratine kuur te ondergaan. Ik dacht, voor dit bedrag (v.a. € 105,00) moet het wel kunnen. Tijdens de behandeling heb ik te horen gekregen dat het 3 ipv 5 maanden zou zijn. Ik dacht, oké, 3 maanden is nog steeds niet slecht. Ik vond het wel een beetje vreemd dat mijn haar met een stijltang behandeld werd en vervolgens met erg hete lucht geföhnd ondanks dat ik expliciet had aangegeven dat ik liever met koude lucht geföhnd wilde worden (iedereen weet namelijk dat beschadiging van het haar o.a. door verhitting ontstaat). Dat werd zogenaamd vergeten. Het resultaat was heel goed en ik had maar liefst 1 dag (!) pluisvrij haar! Helaas had ik daar niet van kunnen genieten want na de behandeling kreeg ik nogal veel last van hoofdpijn (de lucht tijdens het föhnen was namelijk te heet). Dat föhnen was trouwens exlclusief en het totaalbedrag kwam op iets meer dan € 180,- neer. Weliswaar inclusief shampoo die uiteraard 'absoluut noodzakelijk' was om het haar na de behandeling zo lang mogelijk pluisvrij te houden. Thuis was ik echter onaangenaam verrast toen bleek dat de shampoo (€ 25,00) Sodium Laureth Sulfate (SLS) bevat. De meeste fabrikanten gebruiken dit reinigingsmiddel omdat het veel schuim produceert, goed reinigt en goedkoop is. Maar SLS heeft een uitdrogend effect. De natuurlijke bescherming van het haar en hoofdhuid wordt verstoord hetgeen leidt tot droog en pluizig haar. Niet echt handig dus voor iemand die al in het bezit is van droog en pluizig haar, zoals ik bijvoorbeeld. Kortom, een behandeling van bijna drie uur voor een dag pluisvrij haar en hoofdpijn voor slechts € 180,-. Echt een aanrader! P.s. De koffie was overigens wel heel lekker en ook de service was (los van het föhnen) erg goed.
Anoniem
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Dayenne Styling en Projects
Steenstraat 45
6828CC Arnhem

Elke cliënt die Dayenne in haar stoel krijgt, geeft zij samen met haar team een persoonlijk consult. Hierbij houden zij rekening met wie je bent, wat je doet én wat je wensen zijn. Zo creëert Dayenne Styling & Projects altijd een passende look. Je krijgt praktische tips mee, waardoor je er zelf voor kunt zorgen dat jouw nieuwe look elke dag weer perfect zit. Zij werken met de meest natuurzuivere en biodynamisch verantwoorde producten. Ook werkt het team volgens het Organic Way Head Spa concept, waarbij ze jou een holistische behandeling op maat aanbieden voor je haar en hoofdhuid.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3017:30
Woensdag
09:3017:30
Donderdag
09:3017:30
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0015:30
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt