Reviews

4,9
16 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
wat een bijzondere en leuke ervaring. eindelijk weer blij met mijn haar :-)
Anoniem
4 maanden geleden
Super ervaring bij de imago kapper. Jeanine nam echt zeer uitgebreid de tijd om naar mijn gezicht, haar en vorm te kijken, en daarbij een passende haarstijl te vinden. Verder gaf ze ook nog uitgebreid kleur advies. Ik ben zeer geïnspireerd en tevreden naar huis gegaan. Bedankt Jeanine!
Nienke Uil
6 maanden geleden
Anoniem
één jaar geleden
Fijn gesprek over wat goed staat en fantastisch kapsel. Mijn krulletjes komen nu helemaal goed naar voren
Anita Rood
één jaar geleden
Fantastische ervaring! Er wordt echt gekeken naar wie je bent en wat voor haar daar het beste bij past. Neemt uitgebreid de tijd voor je.
Ananda van Doorn
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

De Imagokapper
2e Van der Helststraat 25 BG
1073AG Amsterdam

In de Pijp is De Imagokapper gevestigd — een nieuwe tendens in de kappersbranche. Deze kapper kan jou completer bedienen omdat visagie, hairstyling en imageprofessional samen komen. Met hun unieke werkwijze onderscheiden ze zich van reguliere kappers. De slogan ‘kijkt met je mee’ sluit hier perfect bij aan! Door goed te kijken, luisteren en de juiste vragen te stellen geven ze je een advies op maat. Hun doel is: een eindresultaat creëren die bij je vormen, persoonlijkheid en levensstijl past. Ze houden hierbij rekening met een aantal factoren en laten zich graag inspireren door trends!

Maandag
10:0015:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt