De Massage Coach

5,0
8 reviews
Houtmankade 33a, Amsterdam
Thuissalon
Dinsdag open: 10:00 - 21:00

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

5,0
8 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Noëlle is zeer ervaren en doet haar werk vol overgave en met veel zorg en aandacht. Kom er altijd volledig zen vandaan...
I am a regular guest of Noelle. Both full body and face massages are her specialty. She’s very knowledgable and caring. The space is special and very relaxing. Highly recommended!
Great experience
Noelle neemt de tijd. Eerst een gesprekje, en dan mag je plaatsnemen op de massage tafel. De ruimte is rustig, kleurig, warm en sfeervol. Heel fijn om aan te kunnen geven wat je wilt, wat goed voelt en wat niet. Geen standaard massage maar één die afgestemd is op jou en je lichaam. Noelle, super bedankt, dit had ik echt even nodig.
Vandaag voel ik nog steeds de ontspannende nawerking van de massage die ik gisteren kreeg. Het was een heerlijke ervaring met aandacht, tijd, ruimte, geur, geluid en licht. Een complete behandeling en met direct positief effect op de spanning in mijn rug en schouders. Een absolute aanrader!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Noëlle

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Voorzieningen

Product
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Biologische producten
Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Betaald parkeermogelijkheid

Over

De Massage Coach
Houtmankade 33a
Amsterdam

Bij De Massage Coach in Amsterdam ben je aan het juiste adres als je toe bent aan ontspanning en je lichaam en geest weer in balans wilt brengen. Massage therapeut Noëlle werkt vanuit haar hart en dat voel je meteen. Ze beschouwt je als een holistisch geheel van lichaam en geest en heeft zich de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in verschillende stromingen en tradities in natuurlijke balans en geneeswijzen. Je kunt hier terecht voor heerlijke massages om echt even te onthaasten.

De sfeervolle salon ademt een aangename warmte uit en haar persoonlijke benadering zal je al snel een vertrouwd gevoel geven. Dus wil je de spanning van je af laten glijden en je verwennen met wat extra aandacht voor jezelf? Dan ben je bij Noëlle in goede handen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
16:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0021:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt