Scheglaan 12, Zoetermeer
Morgen open: 09:00 - 21:00
Last-minute

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,7
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Fijne ervaring bij deze salon. Vriendelijke ontvangst, fijne behandeling, goed advies ontvangen over vervolgbehandelingen. Direct vervolgafspraak gemaakt. Ik raad deze salon zeker aan.
Toon reactie salon...
Fijne gezichtsbehandeling en massage gehad bij Bianca. Ze vertelde welke producten ze gebruikt en waarom, en per handeling een korte uitleg. Fijne salon waar je helemaal tot rust komt. Een aanrader, mijn volgende afspraak is al ingepland!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Joanna
Huidspecialiste

Over

Hallo! Ik zal mij even aan jullie voorstellen; Ik ben Joanna. Binnen de club ben ik schoonheidsspecialiste met als specialisaties bindweefselmassages, acnebehandelingen en huidverbeterende behandelingen. Daarnaast ben ik ook masseur en zet ik sinds een paar jaar de klassieke one by one wimpers. Ondertussen heb ik mij ook gespecialiseerd in het Waxen met het fijne merk LYCON. Uiteraard ga ik heel discreet en hygiënisch te werk. Wanneer jij jouw Brazilian of Hollywood Wax voor de eerste keer bij ons boekt nemen wij uitgebreid de tijd om je op je gemak te stellen en alle stappen zorgvuldig uit te leggen. Ontzettend leuk dat ik jullie mag ontmoeten. Ik kijk ernaar uit jullie allemaal te laten stralen.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden
Bianca
Huidspecialiste

Over

Mijn naam is Bianca. Mijn passie is jou laten stralen met een prachtige huid. Ik houd mij bezig met alle huidverbeterende behandelingen binnen de SkinFit Kliniek. Dit houdt in dat we, na een uitgebreid consult, gaan kijken welke behandeling en/of kuur het beste past bij jouw wensen en verwachtingen. Denk daarbij aan het o.a. toepassen van mesotherapie, microneedling, peelings en fibroblast behandelingen waarin zeker ook ontspanning en een mooie beleving centraal staan. Als SkinF!t coach bekijken we samen wat het beste bij jou past. In de Meet & Treat behandeling stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. Niet alleen voor je huid maar zeker ook voor je hele lijf. Ik hoop snel kennis met je te mogen maken!

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden
Angela
Schoonheidsspecialiste en Masseur

Over

Ik ben Angela, mijn missie is mensen weer te laten stralen van binnenuit! Leven vanuit je kracht! Is mijn levensvisie. De traditionele Chinese geneeswijze is op mijn pad gekomen toen ik op zoek was naar mezelf, mijn eigen ik. Gevolg is dat ik het eerst toegepast heb op mijn persoonlijk leven. Toen in korte tijd, binnen 2 maanden er duidelijk verbetering kwam in mijn gezondheid, ben ik mij verder gaan verdiepen….ik zeg altijd ‘in Chinese geneeswijzen raak je nooit uitgeleerd’ want het is immers een 2000 jaar oude gezondheidsleer wat nog steeds verder wordt ontwikkeld. De Chinese geneeswijzen kunnen voor lichamelijke klachten ingezet worden maar ook mentale klachten, er wordt gekeken naar iemand als één geheel, want lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit noemt men ook wel de holistische visie binnen de geneeskunde. Verder….vreselijk nieuwsgierig en geïnteresseerd in mensen, en altijd bezig om iets nieuws te leren in de vorm van opleidingen en cursussen met de Chinese geneeswijzen als rode draad.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verplicht voor personeel
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Afstand houden tussen klanten verplicht
Luchtfilter in gebruik
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten

Over

De SkinFit Kliniek
Scheglaan 12
Zoetermeer

Bij De SkinFit Kliniek in Zoetermeer zien ze hun klanten graag in een huid die ze beter past. Niet alleen je huid wordt behandelt, ook kijkt de therapeut naar je leefstijl die van invloed kan zijn op de conditie van je huid. De kliniek staat voor professionaliteit, perfecte prijs/kwaliteit verhouding en hygiëne

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Haltes Groendalseweg en Blauw-Roodlaan

Het team: De kliniek heeft al ruim 25 jaar ervaring

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Industrieel en vintage. Je krijgt direct een huiskamergevoel.
  • Gespecialiseerd in: Huidverbetering, (Brazilian)Wax, Brow Bar
  • Merken: eKSeption, Puurr, Loveli, Bellabaci, Perfect Health suppletie, Vitakruid suppletie.
  • Extra’s: Leefstijl programma’s op gebied van voeding, beweging, hormonen.
MaMaandag
09:0013:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt