Deborah's Beautycare

4,8
554 reviews
Karel doormanplein 12, Maarssen
Vandaag open: 09:30 - 17:30

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Ons werk

Reviews

4,8
554 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een salon met een hele fijne sfeer. Deborah is heel kundig en geeft je een fijn en vertrouwd gevoel. Ik vond het heel fijn hoe Deborah haar kennis deelt en laat zien welke mogelijkheden er zijn in behandelingen.
Heerlijk
Ik kom al vele jaren bij Deborah. Vaak voor verven van wenkbrauwen /wimpers en harsen. Nu toch de stap durven maken naar permanente make-up. Deborah stelt je op je gemak en tekent de wenkbrauwen net zolang dat je tevreden bent. De behandeling viel reuze mee. Soms klein beetje gevoelig, maar te doen. Er volgt nog een behandeling na 6 weken om de puntjes op de i te zetten. Ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.
Ik vind het hier geweldig! Op alle gebied 🤗
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Deborah
Eigenaresse
4.9
318 reviews

Over

In de salon werk ik alleen met natuurlijk, biologische huid producten die mij iedere dag nog steeds verbazen. Dagelijks ben ik bezig met me te verdiepen en verbeteren in me vak. Epileren en verven van de wenkbrauwen is in mijn salon de meest geboekte behandeling. Met als specialisatie permanente make-up voor de eyeliners, lippen en wenkbrauwen. Hiermee durf ik me DE wenkbrauw specialiste van Maarssen te noemen. Na de opening van mijn salon in 2010 doe ik het werk nog altijd met alle plezier! Hoop ook u te verblijden met mijn diensten. Volg mijn nieuwste werk, persoonlijke ontwikkeling en acties: www.facebook.com/deborahbeautycare www.instagram.com/deborahbeautycare Graag tot snel. Liefs, Deborah

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Deborah

Professioneel24
Getalenteerd12
Vakkundig10
Deskundig8

Over

Deborah's Beautycare
Karel doormanplein 12
Maarssen

Deborah’s Beautycare in Maarssen is de plek als jij je natuurlijke schoonheid wilt omarmen en je mooi wilt voelen. Eigenaresse Deborah is gespecialiseerd in permanente make-up en doormiddel van natuurlijke pigmentatie accentueert zij de vrouwelijke vormen van je gezicht. Met de grootste zorg brengt de permanente make-up aan op je wenkbrauwen, lippen of eyeliner.
Maar de natuurlijke schoonheid brengt ze ook naar boven met andere behandelingen zoals het epileren van wenkbrauwen of het verven van wenkbrauwen en wimpers.
Ook voor gezichtsbehandelingen en huidverzorging is Deborah’s Beautycare de persoonlijke, deskundige en vertrouwde salon die je zoekt!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
17:0021:00
WoWoensdag
09:3017:30
DoDonderdag
17:0021:00
VrVrijdag
09:3017:30
ZaZaterdag
09:3017:30
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt