DermaSu

Jacobsmantelstraat 30, 2492SK Den Haag
4,4
25 reviews
Jacobsmantelstraat 30, 2492SK Den Haag
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,4
25 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heel vriendelijk en goed geknipt!!!
Sonja
2 dagen geleden
Super tevreden over mijn ervaring bij DermaSu!
Anoniem
25 dagen geleden
Having been here for the third time, i am so pleased with the results every time! from the minute that the treatment started till it ended, everything was extremely clean, professional and and at high standard. The owner had all the answers i needed and the products i bought with the treatment was at great price for an amazing product which i could use for a long time. Over all i am really pleased and i can not thank the owner enough for the treatments!!
Janice
één maand geleden
Na een huidanalyse bleek dat ik geen acne behandeling moet nemen maar een bio-peeling behandeling van 70euro. Ben akkoord gegaan hiermee. En ik moest 3x terugkomen. Produkten die ze had zou heel goed zijn voor mij.Want wat ik gebruik dat was niet goed. Deze heb ik ook gekocht,( zie helaas daarmee nog geen verandering, maar ja bij alle schoonheidspecialiste zijn produkten de beste en ik heb nog hoop!) Op de behandeling zelf heb ik niet veel op en aanmerking, wel op het gedrag van mevrouw. Toen bleek dat ik via treathwel 10% karting kon krijgen voor de zelfde behandeling, zei ze dat dat geen goed idee was omdat de behandeling anders zou zijn. Snap niet goed waarom dat zo moet zijn, wat ik op de site las was puur de behandeling die zij gedaan heft. Kreeg heel sterk de indruk dat zij niet samen wilde werken met de treathwell. Terwijl hier mooie kortingen op zitten en enorm in de prijs kan schelen. Ook kreeg ik geen wisselgeld terug, waarschijnlijk dacht ze dat dat de fooi was. voor de €1,85 heb ik maar niet moeilijk gedaan. redelijke behandeling, maar geen service. helaas ga ik niet meer terug.
Radha
één maand geleden
Cindy
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

DermaSu
Jacobsmantelstraat 30
2492SK Den Haag

In de Jacobsmantelstraat in Den Haag zit DermaSu. Dit is een beautysalon waar je als vrouw terechtkunt voor permanente make-up, gezichtsbehandelingen en een goede knipbeurt. Het team heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak en dit uit zich dan ook in het resultaat. Laat je mooie wenkbrauwen aanmeten door middel van microblading, epileren en threaden. Je huid ontvangt de verzorging die het nodig heeft en jouw kapsel zit weer als gegoten. Welke behandeling je ook kiest, je kunt het met een gerust hart overlaten aan het team van DermaSu.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
09:0022:30
Dinsdag
09:0022:30
Woensdag
09:0022:30
Donderdag
09:0022:30
Vrijdag
09:0022:30
Zaterdag
09:0022:30
Zondag
12:0019:00

Schoonheidssalons in de buurt