Di-s - For Inner & Outer Beauty

4,8
343 reviews
Weena 441B, Rotterdam, 3013AL
Open Dinsdag: 08:00 - 17:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,8
343 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Lief, professional en goed!!
Geweldig Di! De spinalflow behandeling doet echt veel. Nog meer rust en connectie met mijn lichaam. Heel bijzonder hoor.
Zoveel los kunnen laten in een veilige en warme omgeving. Zo helpend en helend.
Weer goed geholpen!
Service is geweldig, locatie is top! Ik vond het een fijne behandeling weer!
Toon meer reviews...

Over

Di-s - For Inner & Outer Beauty
Weena 441B
3013AL Rotterdam

De Spinal Flow methode is een geheel nieuwe vorm van behandelen in Nederland. De behandelwijze is ontwikkeld door dr. Carli Axford uit Australie. De Spinal Flow methode is een combinatie van Oosterse wijsheden gecombineerd met Westerse wetenschap uit de chiropractie.

Met de Spinal Flow Technique, proberen we niet direct problemen of ziektes te genezen. Maar kijken we in plaats daarvan naar de connectie van het zenuwgestel met de hersenen. Wanneer deze connectie tussen het brein en het centrale zenuwgestel versterkt is, komt de levensenergie in actie. Hiermee wordt ook het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. En dit kun je tijdens een behandeling duidelijk voelen, en zien.

Om deze energiestroom te activeren, gebruiken we diverse Access Points. Op deze manier kun je door een Spinal Flow behandeling het brein opnieuw contact laten maken met het zenuwgestel. Om te beginnen in de Nervus Vagus, de grootste zenuw in het lichaam, die vanuit de hersenen, als eerste indaalt door de ruggenwervel. Vanuit de ruggenwervel vertakt de Nervus Vagus verder in het lichaam naar de organen. Je kunt je inbeelden dat wanneer er blokkades ontstaan vanuit emotionele, toxische of fysieke stress, dat deze zich als het eerste vestigen in de ruggenwervel.

De DIODE ICE QUATTRO WAVE PRO. Het nieuwste op het gebied van definitief ontharen! In de Quattro laser is een 4e golflengte toegevoegd. Deze 4e golflengte werkt o.a. door op het voedingszakje gelegen naast de haarfollikel. De machine bevat elke golflengte die nodig is voor een snel en langdurig resultaat. Stop met scheren, harsen, en start met laseren! De DIODE ICE Methode is volledig pijnloos en het handstuk waarmee wij werken koelt tot -15c. Hierdoor is zelfs de meest gevoelige zone goed te behandelen!

Met DIODE ICE QUATTRO kun je de gehele zomer doorbehandelen, ook op een zongebruinde huid. De machine is geschikt voor alle huid en haartypen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
08:0017:00
WoWoensdag
08:0017:00
DoDonderdag
11:0020:00
VrVrijdag
08:0017:00
ZaZaterdag
08:0014:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Di-s - For Inner & Outer Beauty

Di-s - For Inner & Outer Beauty is geopend dinsdag en woensdag, vrijdag van 08:00 tot 17:00, donderdag van 11:00 tot 20:00 en zaterdag van 08:00 tot 14:00. De salon is gesloten maandag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Di-s - For Inner & Outer Beauty zijn: Sportmassage, Laserontharen en Ontspanningsmassage
De populairste behandeling, Sportmassage, heeft een gemiddelde prijs van € 58,62.
Bij Di-s - For Inner & Outer Beauty kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2023Top Rated 2016

Schoonheidssalons in de buurt