Di-s

Nieuwe Binnenweg 321A, 3021GJ Rotterdam
4,7
202 reviews
Nieuwe Binnenweg 321A, 3021GJ Rotterdam
Dalurenkorting

Reviews

4,7
202 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Mis deze buitengewoon goede en plezierige massage-salon niet! Wat mij betreft de beste in Rotterdam!! Met kennis, zorg, werkelijke aandacht en rust word je als klant echt verwend en ‘herkend’. Een heel bijzonder plekje, ervaar het zelf!
Marlies
3 dagen geleden
Over behandeling, werkwijze en algehele indruk geen aanmerking. Na afloop van massage tijdens aankleden werd er gerookt in keukentje op 1 meter van massage ruimte met deur stukje geopend. Heb er zelf niet heel erg problemen mee maar is zeer ongepast en direct te ruiken bij klant. Het kwam enorm binnen en past niet echt bij het gezonde en verfrissende gevoel dat ik had na de massage
Jacob
5 dagen geleden
Met je neus boven een schotel hondenvoer en een rondrennend keffertje vind ik niet passen bij een massage. Massage was verder goed
Anoniem
13 dagen geleden
Toon reactie salon...
Di is een fantastisch persoon en staat altijd klaar met een luisterend oor. Zijn vakmanschap met geduld en advies komt echt naar voren. Een behandeling bij Di's is sterk aanbevolen.
Sita
één maand geleden
Lotte
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Di-s
Nieuwe Binnenweg 321A
3021GJ Rotterdam

Bij Di-s in Rotterdam kun je terecht voor diverse massages en beautybehandelingen op maat. Eigenaar Diederick heeft in de afgelopen jaren een persoonlijke stijl ontwikkeld waarbij diverse technieken uit de gehele wereld elkaar ontmoeten. De basis in de benadering is een holistische denkwijze. Di-s voelt haarfijn aan waar jouw blokkades en spanningspunten in het lichaam aanwezig zijn. Na een korte kennismaking neem je plaats op tafel. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is ontspannen! Wanneer je kiest voor 1 van de huidverbeterende behandelingen zoals Diamant Microdermabrasie of Skin Rejuvination zul je volledig in de watten gelegd worden. De SHR-/IPL-apparatuur is geschikt voor alle huidtypes. Ben je een nieuwe klant? Dan krijg je een klein presentje mee haar huis.

Maandag
12:0019:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
10:0022:00
Zondag
11:0019:00
Salonawards
Top Rated 2016

Schoonheidssalons in de buurt