Di-s

Nieuwe Binnenweg 321A, 3021GJ Rotterdam
4,7
217 reviews
Nieuwe Binnenweg 321A, 3021GJ Rotterdam
Last-minutekorting

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,7
217 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik ben via via bij Diederik terecht gekomen. Ik kwam in eerste instantie voor 3 IPL behandelingen. Door Diederik zijn ruime kennis en ervaring kon hij mij meteen duidelijk maken dat deze behandeling niet geschikt was voor mijn huid. Ik heb een getinte huidskleur. Heel fijn dat iemand eerlijk is en zijn werk serieus neemt. Op aanraden van Diederik zijn we overgegaan op diamant dermabrasie, en daar ben ik nog altijd super tevreden over. Oneffenheden verdwijnen geleidelijk aan, geen mega uitbarstingen meer in mijn gezicht en geleidelijk aan zien we een wereld van verschil. En dat al na twee behandelingen. Diederik heeft er een trouwe vaste klant aan over gehouden. Ook erg fijn dat ik tips en adviezen krijgen over producten om thuis te gebruiken. En uiteraard volg ik het advies daarin van Diederik op. Hele fijne en kundige schoonheidsspecialist. Mijn volgende afspraak staat alweer gepland. Tot dan Diederik.
Anolia
19 dagen geleden
Hier mijn eerste ervaring met IPL gehad voor mijn roodheid. Zit nu bij de derde/vierde behandeling en begin al zichtbaar resultaat te zien! Ook erg fijn dat je diverse producten meekrijgt om thuis te proberen. Ik kom zeker terug!
Kelly
19 dagen geleden
Heel professioneel en vriendelijk. Eerlijk persoon wat je tegenwoordig niet vaak mee maakt. Er word tijd voor het cliënt genomen.
Angela
21 dagen geleden
😀
Kristine
één maand geleden
Top geholpen!
Saira
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Di-s
Nieuwe Binnenweg 321A
3021GJ Rotterdam

Bij Di-s in Rotterdam kun je terecht voor diverse massages en beautybehandelingen op maat. Eigenaar Diederick heeft in de afgelopen jaren een persoonlijke stijl ontwikkeld waarbij diverse technieken uit de gehele wereld elkaar ontmoeten. De basis in de benadering is een holistische denkwijze. Di-s voelt haarfijn aan waar jouw blokkades en spanningspunten in het lichaam aanwezig zijn. Na een korte kennismaking neem je plaats op tafel. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is ontspannen! Wanneer je kiest voor 1 van de huidverbeterende behandelingen zoals Diamant Microdermabrasie of Skin Rejuvination zul je volledig in de watten gelegd worden. De SHR-/IPL-apparatuur is geschikt voor alle huidtypes. Ben je een nieuwe klant? Dan krijg je een klein presentje mee haar huis.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0021:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2016

Schoonheidssalons in de buurt