Dina Hair Beauty

Olieslagerslaan 13, Den Haag
Olieslagerslaan 13, Den Haag
Thuissalon

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews


Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Rachida is een lieve vrouw, die het goed doet. Ze geeft advies, maar dringt je niets op. Ze weet waar ze het over heeft.
Ik kon very last-minute nog een afspraak inplannen. Rachida is vakkundig, gastvrij, vriendelijk, hygiënisch en flexibel. Precies waar ik naar opzoek was. Ik blijf klant en raadt het zeker de mensen op mijn heen aan.
Ze had bij aankomst mij niet verwacht. Ze gaf aan dat de afspraak verzet was naar vrijdag. Toen ik meekeek in haar agenda zag ik dat het om iemand anders ging en mijn afspraak wel goed stond. Ze wilde gelijk beginnen met ontharen van gezicht. Ik gaf aan dat ik niet wilde. Ik was nog niet klaar met mijn uitleg of ze had de wax al op mijn gezicht gesmeerd. Nu heb ik twee dagen later nog steeds uitslag over mijn hele gezicht.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Rachida
4.8
13 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen

Over

Dina Hair Beauty
Olieslagerslaan 13
Den Haag

Bij schoonheidssalon Dina Hair Beauty aan de Olieslagerslaan in Den Haag ben je aan het juiste adres voor onder andere knip- en kleurbehandelingen, gezichtsbehandelingen, massages en microblading.

In deze gezellige salon aan huis staat persoonlijke aandacht centraal. Eigenaresse Rachida werkt met passie voor haar vak en neemt dan ook de tijd voor de behandelingen. De specialiteit van Rachida zijn de gezichtsbehandelingen zodat de conditie van jouw huid verbeterd wordt. Je kunt hier tevens terecht voor manicures, pedicures en cavitatie.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
11:0018:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt